ERYÜKSEL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ERYÜKSEL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı Ak Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel, seçim çalışmalarını 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Erol Karaca´yı ziyaret ederek sürdürdü.

Cumhur İttifakı Ak Parti Akhisar Belediye  Başkan adayı Hüseyin Eryüksel, seçim çalışmalarını 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Erol Karaca´yı ziyaret ederek sürdürdü. Eryüksel; ?Özveriyle insan sağlığı için fedakarca çalışan doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.?dedi.

Ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakının adayı Eryüksel;Zeytinova Kayalıoğlu, Erzurumlu bir ailenin evini ve İl Başkanı Berk Mersinli ile birlikte Tahtakale Esnafı,Köylü Pazarı ve Hashoca mahallelerini ziyaret etti.

Eryüksel; ?Belediye işi gönül işi diye çıktığımız bu yolda bizler öncelikle birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi geliştirerek sürdürmek hedefindeyiz. Zira; birliğin daim olduğu her yerde başarı vardır.mahallemizin kahvehanelerine konuk olduk bu soğuk kış akşamında, sıcak çaylarından yudumladık.  mahallemize yapacağımız hizmetleri konuştuk,hemşerilerimizin sorunlarını dinledik.Birlikte çalışacağız,birlikte başaracağız.

Manisa kazanacak,Akhisar kazanacak. Belediyecilik vizyon işidir, proje işidir, gönül işidir. Belediyecilik, birikim ile dinamizmi bir araya getirebilme becerisidir. Çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akhisar için yeni projelerimizi anlatarak esnaf ve halkımızdan destek istedik.Esnaflarımızdan ve hemşerilerimizden büyük teveccüh görmekteyiz.Yeni dönemde olmazsa olmazımız ?şeffaf belediyecilik? anlayışıyla marka ilçe olmak için söz verdik. Esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.?dedi. 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI