SPOR

SPOR Haberleri

EVDE SPOR HAYATA GEÇİYOR

EVDE SPOR HAYATA GEÇİYOR

TÜRFAD Akhisar Şubesi Başkanı Nurullah Zağlı ?EVDE SPOR HAYATA GEÇİYOR? adlı proje hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Nurullah Zağlı açıklamasında ?Değerli Basın Mensubu arkadaşlarım koronavirüs önlemleri gereği okullarda eğitime ara verilmesi minikler ve amatör müsabakaların iptal edilmesi, 20 yaş altına sokağa çıkma kısıtlaması gibi nedenlerle çocuklarımızın  hareketsiz kalmaması, spordan uzaklaşmaması, yaşamlarının kısıtlanmaması için TÜRFAD olarak 2008-2009-2010 Doğumlu çocuklara yönelik

EVDESPOR PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Projemiz akademik kariyer sahibi Yıldırımspor Alt yapısında da görev alan Bülent Açıkgöz, Özay Alkan ve Yasin Gergin hocalarımız tarafından beslenme, okuma, temel futbol eğitimi hareketleri, konularında uygulamalı olarak akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar aracılığı ile verilecektir.
Eğitim saatlerimiz ve günlerimiz Milli eğitim Bakanlığının EBA Programı ile çakışmadan düzenlenecektir. TÜRFAD olarak bu projede çocuklarımızın ruh ve beden sağlığını devam ettirmelerini evde olmanın spor yapmaya engel olamayacağını  göstermeyi amaçlıyoruz.
Şuan itibarı ile projede yer alacak çocuk sayımız 20´yi aştı. Gelen talebe göre gruplarımızı geliştirmeyi projedeki konuları çeşitlendirmeyi düşünüyoruz.
Önümüzdeki hafta derslere başlayacağımız için katılmak isteyen çocuklarımızın velileri önümüzdeki 5 gün içinde 0 532 164 56 95  nolu telefonla bize ulaşabilirler.
Projemizde bize katkıları için  Bülent Açıkgöz, Özay Alkan ve Yasin Gergin, Behiç Basatuğrul ve Yiğit Basatuğrul hocalarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP