KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

GENÇ YÖNETMENDEN TİYATRO OYUNU

GENÇ YÖNETMENDEN TİYATRO OYUNU

Akhisarlı genç dinamik tiyatro yönetmeni ve oyuncusu Burak Şamlı, tiyatro yönetmenliğinde başarı üstüne başarı kazanıyor.

Akhisarlı genç dinamik tiyatro yönetmeni ve oyuncusu Burak Şamlı, tiyatro yönetmenliğinde başarı üstüne başarı kazanıyor. Akhisarlı genç yönetmen ve oyuncu hedeflerinin arasında gelecek yıllarda Akhisar´da Akhisarlı gençlerin sanat ve kültüre yönelmesine yönelik çalışmalar yaparak ?Ben de tiyatroda oynamak istiyorum.´ diyenlere kurs vermek istiyor. Şamlı, açmayı hedefleyip ve düşündüğü  okulda tiyatronun temel eğitimlerini kursta vererek başarılı oyuncular yetiştirmeyi hedefliyor. Yönetmen Burak Şamlı, Akhisar´da geçtiğimiz günlerde Akhisar Belediyesi tarafından oynatılan Müsahip Zade Celal´in yazdığı İstanbul´un Efendisi adlı oyunu yöneterek büyük beğeni ve takdir almıştı. Akhisar halkının büyük beğeni ile izlediği Burak Şamlı´nın yönettiği İstanbul´un Efendisi adlı oyun Akhisar Belediyesi tarafından oyun yoğun istek üzerine 26 Ekim Cumartesi günü saat 20.30´da tekrar Park içi sinema salonunda ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak.
BURAK ŞAMLI KİMDİR?
Burak ŞAMLI, 26Haziran 1997 yılında Manisa´nın Akhisar ilçesinde dünyaya geldi.  İlköğretimini Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra , Namıkoğul Anadolu Lisesinde ,lise öğrenimini bitirdi. Küçük yaştan itibaren oyunculuk tutkusu olan Burak ŞAMLI , 18 yaşında İzmir´de özel tiyatro eğitimlerine başladı. Bir yıl Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kursiyer ekibinde yer aldıktan sonra; Alsancak Sanat Atölyesinde akademi için eğitimine devam etti. 2016 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalını kazandı. Günümüzde lisans eğitimine devam etmektedir.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLKNUR KULOĞLU, İLK IŞIK KİŞİSEL SERGİNİ AÇTI

MASKİ VE MİLLİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİNDE ÖĞRENCİLER AKHİSAR AAT’Yİ GEZDİ

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ YARIYILDA YOĞUN ÇALIŞTI

ROBOTİK KODLAMA ÖĞRENDİLER

AKHİSAR’DAN DAĞILACAK

AKHİSAR'DA EDEBİYAT RÜZGARI: YAZARLAR İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

AKHİSAR'DA “ESARETTEN ÖZGÜRLÜĞE” TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI