GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÖKKUŞAĞI SERGİSİ AÇILDI

GÖKKUŞAĞI SERGİSİ AÇILDI

Akhisar Belediyesi öncülüğünde ve Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açılan Sanat Atölyelerinden ?Gökkuşağı´ sergisinin açılışı yapıldı.

Akhisar Belediyesi öncülüğünde ve Halk Eğitim Merkezi desteğiyle açılan Sanat Atölyelerinden ?Gökkuşağı´ sergisinin açılışı yapıldı.

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyelerinde eğitim gören kursiyerler ve kurs öğretmeni Şehriban Hatip, geleneksel el nakışları, geleneksel el sanatları ve kösele deri işleme ürünlerin yer aldığı ?Gökkuşağı´ sergisini Akhisarlılara sundu. Serginin açılışını Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, kurs öğretmeni Şehriban Hatip, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Kadınların üretim yapmasının önemine değinen Başkan Dutlulu, üretilen ürünlerden gelir elde edilmesi için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Başkan Dutlulu, ?Sergide birbirinden muhteşem el emeği, göz nuru ürünler sunulmuş. Bu güzel sergide emeği geçen herkesi kutluyorum. Kadınlarımızın üretimde olması ve ürettikleri bu ürünleri kazanca çevirmesi bizim önceliklerimiz arasında. İnşallah yakın zamanda bu yönde çalışmalarımızı hayata geçireceğiz? şeklinde konuştu.

Kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel eserleri inceleyen Başkan Dutlulu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çekildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI