GÜRAL´ ZİYARETÇİLERİNİ ODADA AĞIRLADI

GÜRAL´ ZİYARETÇİLERİNİ ODADA AĞIRLADI

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Akhisar Manavlar ve Pazarcılar esnaf odasını ziyaret etti.

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Akhisar Manavlar ve  Pazarcılar esnaf odasını ziyaret etti.

2.5 milyon Esnaf Ve Sanatkarin 3063 Esnaf Odasi Başkanının,  81 Birlik Başkanının, 14 Mesleki Fedarasyonun Tesk Başkanının En Üst Düzeyi Olan Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü  Necmettin Erkan Akhisar Pazarcılar Odasını  Ziyaret etti

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karacayı  oda da kabul eden TÜSPAF yönetim  kurulu üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar odası Başkanı Mustafa Güral, ?Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürümüz  Necmettin Erkan ve Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanımız Ali Karaca, bizleri odamızda ziyaret ettiler. Kendilerine şahsım, odam ve pazarcı esnaf arkadaşlarım adına  teşekkür ederim. Bizler üyelerimizin sorunları ve sıkıntılarını dile getirdik, üyelerimiz için dün olduğu gibi bugün ve yarın hizmet için çalışıp sorunlarını yetkili yerlere ileterek çareyi hep birlikte arayacağız? dedi. Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Akhisar Manavlar ve  Pazarcılar esnaf odasının çalışmalarını hizmet ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek ?TÜSPAF yönetim  kurulu üyesi ve Akhisar Manavlar ve Pazarcılar odası Başkanı Mustafa Güral´a bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz? dediler. Akhisar Manavlar v Pazarcılar odası Başkanı Mustafa Güral Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçiliği Genel Müdürü  Necmettin Erkan Akhisarspor´un formasını da hediye etti. Odada yapılan sohbet havasındaki ziyaretten sonra Ankara´ya gitmek üzere ziyaretçiler vedalaşarak hareket ettiler.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI