GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÜRAL'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GÜRAL

“MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Güral’a, Kırkkale Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Orhan İba ile Kocaeli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mehti Doğan tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde mide küçültme ameliyatı olan Güral, geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştiren İba ve Doğan’ı makamında ağırladı. Koronavirüs salgını, pazarcı esnafının sorunları, esnafa kazandırılmak istenen yeni projeler ve gündem konularının görüşüldüğü ziyaret ardından Oda Başkanı Güral gazetemize ufak bir demeç verdi.

Güral “Saygı değer Kırkkale Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanım Orhan İba ve  Kocaeli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi değerli arkadaşım Mehmet Mehti Doğan, geçtiğimiz günlerde geçirdiğim mide küçültme operasyonu üzerine geçmiş olsun ziyaretime geldiler. Kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Görüşmemizde Kocaeli, Kırakkale ve Akhisar’daki yaptığımız ve yapacağımız projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Tekrar kendilerine teşekkürlerimi sunuyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Oda Başkanı İba ise “Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Manavcılar ve Pazarcılar Odası Başkanımız Mustafa Güral’ı makamında ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder. Akhisar’a kazandırdıklarından dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mehti Doğan’da gerçekleştirilen ziyarete yönelik “Sayın Oda Başkanım Güral’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Güzel bir görüşme oldu. Geçmiş olsun temennilerimizi ilettik. Kendisini çok iyi gördük. Umarım yaptığı güzel çalışmalara yenilerini de ekleyerek devam eder. Başarılar dileyerek tekrar teşekkürlerimi sunarım.” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ