GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GÜRAL´DAN DUTLULU´YA ZİYARET

GÜRAL´DAN DUTLULU´YA ZİYARET

Türkiye Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Akhisar Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güral ile pazarcı esnafını temsil eden bir grup Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´yu makamında ziyaret etti.

Pandemi döneminde Akhisar Belediyesi´nin pazarcı esnafına yaptığı desteklerden dolayı teşekkürlerini sunmak üzere Dutlulu´yu ziyaret eden ekip görüşme sonrasında kendisine meyve sepeti takdimi gerçekleştirdi.
Gündem konularından ve pazarcı esnafının sıkıntıları üzerine sohbet havasında geçen görüşme sonrası Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu sosyal medya hesabından paylaşım gerçekleştirdi. Dutlulu tarafından görsel ile destekli yapılan paylaşımda ?İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde pazarcı esnafımıza yaptığımız desteklerden dolayı Akhisar Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral ve esnaf arkadaşlarımız teşekkür ziyaretinde bulundu. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.? ifadeleri yer aldı. Görüşme sonrasında Oda Başkanı Güral ise gösterilen ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”