GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLIYOR

HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLIYOR

Akhisar Halk Eğitim Merkezi ASO, Halk Oyunları kurslarının kayıtlarının başladığını bildirdi.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi ASO, Halk Oyunları kurslarının kayıtlarının başladığını bildirdi. Aso ücretsiz halk oyunları kurslarına kayıt olmayı düşünen vatandaşların bizzat Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmaları gerektiği açıklamasını yapıldı.

Her yaş grubuna eğitim verildiği Halk Oyunları kursları sonunda yapılan etkinlikler de aldıkları eğitimi sergileme imkanı bulan kursiyerler aynı zamanda yarışmalarda da yer alma imkanı buluyorlar.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürü Süleyman Erdem konu üzerine; ?Deneyimli ve bilgili antrenörlerimiz neticesinde vatandaşlarımızın kendi kültürünü en doğru şekilde öğrendikleri ve öğrendikleri yöresel oyunları gerek resmi programlarda gerekse yarışmalarda sergileme imkanı buldukları halk oyunları kurslarımız başlıyor. Kurslarımıza gelen vatandaşlarımız Halk Eğitimimiz sayesinde aldıkları eğitim neticesinde öğrendikleri yöresel oyunları kendi yada yakınlarının özel günlerinde de sergileme imkanı buluyorlar. Açacağımız kurslarda gerek ege kültürü gerek göçmenler, gerek halay yada Karadeniz gibi birçok yöreye hitap etme gücümüz olduğu gibi o deneyimde, bilgide ve yetenekte antrenörlerimiz mevcut. Bizde bu imkanımızı vatandaşlarımız için en doğru biçimde kullanmak istiyoruz. İnsanların kendi kültürlerini öğrenmeleri için kurum olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI