GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

HUZUREVİNDE AŞURE GÜNÜ

HUZUREVİNDE AŞURE GÜNÜ

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde aşure günü düzenlendi. 12 Eylül günü saat 15.00´te başlayan etkinlikte Müftülük görevlisi tarafından okunan dualar sonunda huzurevi çalışanları aşure dağıtımı yaptı.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde aşure günü düzenlendi. 12 Eylül günü saat 15.00´te başlayan etkinlikte Müftülük görevlisi tarafından okunan dualar sonunda huzurevi çalışanları aşure dağıtımı yaptı.Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Manisa CHP Millet Vekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Garnizon Komutanı Mehmet Şahin ilk ikramları  gerçekleştirdi ve ardından çalışanlar görevi devraldı.

Etkinliğe Akhisar Kaymakamı, Akhisar Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı, CHP Manisa Millet Vekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanı Yardımcıları, Jandarma Komutanı, MHP İlçe Başkanı, MHP Meclis Üyleri, Hastahane Başhekimi, Gördesliler Derneği Başkanı, Eğitim Birsan Başkanı, Lokantacılar Odası Başkanı, Maski Akhisar Müdürü, Huzurevi sakinleri, Huzurevi çalışanları, Müdürü Suudi Arslan ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI