İYİ PARTİ´DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

İYİ PARTİ´DEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Akhisar İYİ PARTİ İlçe Başkanlığı sivil toplum kuruluş ve derneklerine olan ziyaretlerine Akhisar Şoförler odası başkanı Halil İbrahim Doğan´ı ziyaret ederek devam ediyor.

Akhisar İYİ PARTİ İlçe Başkanlığı sivil toplum kuruluş ve derneklerine olan ziyaretlerine Akhisar Şoförler odası başkanı Halil İbrahim Doğan´ı ziyaret ederek devam ediyor.

Ziyaret sonrası Akhisar  İyi parti ilçe başkanı Mustafa Kındıroğlu; ? İYİ PARTİ yaşanmakta olan ekonomik krizin vatandaşlar üzerinde olan olumsuzlukların tespiti amacıyla ilçede bulunan tüm sivil toplum örgüt, dernek ve kuruluşlarla olan ziyaretlerinde ekonomik krizin boyutları ve piyasa daralması hakkında tespitlerde bulunmak ve bir rapor halinde toplumsal yaşantıya olan menfi etkilerini kamuoyunla paylaşmak istemekte bunun sebeblerini vatandaşlarımıza anlatmak amacıyla görüşülen sivil toplum örgütleri ve derneklerle paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmaktadır.

Şoförler odası ziyaretimizde de artan ulaşım maliyetleri sebebiyle yaşanan sıkıntılar ve ulaşımdaki arz-talep dengesinin şoför esnafına olan etkileri konuşulmuş fikir teatisinde bulunulmuştur. Ayrıca günümüzde siyasetin kirliliğinden, siyasi söz ve değerlerin "köprüyü geçene" kadar geçerli olduğuna değinilmiş. Eski siyasi kültür ve ahlakın maalesef bu gün hiç bir makamda görülmediği hakkında Akhisar Şoförler Odası Başkanı duayen siyasetçisi sayın Halil İbrahim DOĞAN tarafından dile getirilerek, İYİ PARTİ olarak buna  katıldığımızı etik değerlerin hem siyasi alanda hem de toplumsal yaşantımızda yok olduğunu dile getirdik.

Akhisar´ın yaşanabilir bir kent olması ve şoför esnafının karşılaştığı sorunlar aşılabilmesi için İYİ PARTİ İlçe Teşkilatı her konuda Şoförler odasıyla birlikte olacağını bir kez daha tekrarlamıştır.?dedi.

Ziyarete Akhisar İlçe Yönetiminden İlçe Başkanı Mustafa KINDIROĞLU ile birlikte İlçe Sekreteri Recai BAKEK, Başkan Yardımcıları H. İbrahim DÖNMEZ, Ayhan Ender DEMİRCİ ve Yönetim Kurulu üyeleri Oktay KARA, Nihat AKÇAMLI, Ali KOÇ, Bahri UÇAR katıldılar.

İYİ PARTİ Akhisar İlçe Başkanı ziyaret esnasında Şöförler Odası Başkanı Sayın Halil İbrahim DOĞAN´a üzerinde Mustafa Kemal ATATÜRK´ün portresi bulunan bir saat takdim etti.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU