İYİLİKTE YARIŞIYOR, İYİLİĞİN KİTABINI YAZIYORLAR

İYİLİKTE YARIŞIYOR, İYİLİĞİN KİTABINI YAZIYORLAR

Akhisar Aliya Izzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iyilik kulübü öğrencileri ?iyilik denizinde yüzmek için, siz de bir iyilik yapın denize atın? diyerek başlattıkları projelerinde İYİLİĞİN KİTABINI yazıyor.

Akhisar Aliya Izzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iyilik kulübü öğrencileri ?iyilik denizinde yüzmek için, siz de bir iyilik yapın denize atın? diyerek başlattıkları projelerinde İYİLİĞİN KİTABINI yazıyor. Okul girişinde kurulan stantta projelerini anlatıp öğretmen, öğrenci, personel ve öğrenci velilerini iyilik yapıp yazmaya davet ediyor. 24 mayısa kadar devam edecek projenin sonunda oluşacak iyilik metinleri , sahiplerinin kendi el yazısı ile bir araya getirilip kitaplaştırılacak.

Okul Müdürü Gökhan Akça öğrencilerin böylesine güzel ve farklı bir etkinliği başlatmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "çocuklarımızın iyiliği , hoşgörülü olmayı, dünyayı ve hayatı sevmeyi öne çıkaran bu etkinliği bizi çok mutlu etti. Okulumuz iyilik kulübü birçok etkinlikle öne çıkıyor. Bizler de öğrencilerimizin bu tür etkinliklerini destekliyoruz. Okul idaresi, öğretmenlerimiz, personelimiz ve öğrenci velilerimizle iyilik denizinde bizim de bir damlamız olsun istiyoruz? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI