JANDARMA DRON İLE TRAFİK UYGULAMASI YAPTI

JANDARMA DRON İLE TRAFİK UYGULAMASI YAPTI

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Ekiplerince dronla trafik uygulaması yaptı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Ekiplerince dronla trafik uygulaması yaptı.Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik ekipleri halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarına 7/24 devam ederken vatandaşın ölümlü, yaralanmalı ve maddi zararlı trafik kazalarını önlemek için Akhisar Balıkesir yolu üzerinde bulunan kontrol noktasında  her zaman sabah 08.00 ile 14.00 saatleri arasında yaptıkları uygulamaya ilaveten trafikte dron ile uygulama yaptı.

Akhisar Balıkesir yolu üzerinde bulunan kontrol noktasında  yapılan dronlu uygulamada

gelişen teknoloji ile dron ve toplu sorgulama sistemi ile vatandaşların GBT sorgusu yapılırken  sürücülerinde ehliyet  ve  araçlarda bagaj kontrolleri ile birlikte araçların diğer muayeneleri kontrol edildi. Akhisar şehir merkezi girişindeki vergi denetim noktasında konuşlanan trafik denetim birimleri  sürücülere, ?Bizler bu kontrol ve denetimleri sizlerin huzurlu, güvenli, sağlıklı bir şekilde sevdiklerimize ulaşmak için yapıyoruz. Bizlerin sizlerin huzurlu, güvenli, sağlıklı bir şekilde seyahat etmeniz ve sizlerin huzuru için bu denetim ve kontrollerimizi yapacağız. Lütfen seyahat ederken hız yapmayın, emniyet kemerlerinizi takın,unutmayın ki  emniyet kemeri hayatımızı kurtarmak için çok önemlidir.?diye uyarıda bulundu.Akhisar İlçe Jandarma Trafik ve Asayiş ekiplerinin  denetimlerden memnun olan sürücüler ve yolcularda, ?Gerek jandarma gerek trafik polislerine yapmış oldukları bu uygulamalardan dolayı teşekkür ederiz, bizlerin sağlığı huzuru ve güveni için 7/24 görevlerinin başında. Tabi kolluk kuvvetlerimizin denetimlerini gördükçe bizlerde mutlu oluyor gurur duyuyoruz. Allah kollukkuvvetlerimize güç kuvvet versin onlara da hayırlı görevler diliyoruz.? dediler.


Haber Kaynak : erhan çelik


YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”