GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

KAPLICA TATİLİ

KAPLICA TATİLİ

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan yaşlılar Bigadiç ilçesinde bulunan Hera Termal Tesislerinde 2 gece 3 gün ağırlandı.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan yaşlılar Bigadiç ilçesinde bulunan Hera Termal Tesislerinde 2 gece 3 gün ağırlandı.

Bigadiç Hera Termal Tesislerinde kış mevsiminin yorgunluğunu üzerlerinden atan huzurevi sakinleri hem dinlenme hem de eğlenme fırsatı buldu.

Akhisar Beyaz Yunus Derneği tarafından organize edilen geziye; Huzurevi yetkilileri ve Sorumlu personel gözetiminde huzurevi sakinleri katıldı. Sorumlu personel gözetiminde gerçekleşen gezide sıcak suyun kendilerine çok iyi geldiğini ifade eden huzurevi sakinleri, bu organizasyondan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Huzurevi yaşlıları, Hera Termal Tesisleri yetkilileri ile Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan EJDER ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KALENDER ile birlikte Hera Termal Tesislerinin bahçesine ağaç fidanı dikimi gerçekleştirdi. Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalmakta olan yaşlılar, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı Beyaz Yunus Derneği Yönetimi ve Hera Termal Tesisleri yetkililerine teşekkür ettiler. Kuruluş Müdürü Suudi ARSLAN tarafından Hera Termal Tesisleri İşletme Sahibi Nural ÇETİNKAYA ile İşletme Müdürleri Nur ÇETİNKAYA, Ülkü PAŞ´a Teşekkür Belgesi takdim edildi.

 

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU