KAPTANLA AYRILAN YOLLAR CENGİZ KARADAĞ İLE BİRLEŞTİ

KAPTANLA AYRILAN YOLLAR CENGİZ KARADAĞ İLE BİRLEŞTİ

Türkiye Basketbol Ligi temsilcisi Akhisar Belediyesi Basketbol takımı, Başantrenör Levent Demirci ile yolları ayırarak Konyaspor’un eski Başantrenörü Cengiz Karadağ ile anlaşmaya vardı.

Ayrılık ve birleşme haberleri art arda patladı. Gündeme ilk düşen bomba uzun yıllar Akhisar Belediye Basket’te kaptanlık yapıp ter döken, geçtiğimiz sezon ise kulüp ile anlaşmaya vararak Başantrenör olarak çalışmalara başlayan efsane kaptan ile yolların ayrıldığı oldu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Elbet bir gün buluşacağız... Yaşattığın her şey için çok teşekkürler Büyük Kaptan #8” ifadeleri yer aldı. Geçtiğimiz sezona damga vuran Levent Demirci yönetimindeki Akhisarspor, bu sene istediği oyunu bir türlü kuramayarak 9 haftada galibiyet alamayarak sezonun en formsuz takımı oldu. Yapılan transferlere rağmen takım eski formunu bir türlü yakalayamadı ve yönetim son hamle olarak Demirci ile yolları ayırma kararı aldı.

Efsane kaptan ile yaşanan yol ayrımının kamuoyuna duyurulmasının hemen ardından ikinci bomba patladı. Geçtiğimiz sene Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de Konyaspor’u çalıştıran ve sezon başında yolların ayrıldığı açıklanan Cengiz Karadağ ile anlaşmaya varıldığı açıklandı. Konu üzerine kulüp tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında “Kulübümüz, Teknik Direktör Cengiz Karadağ ile 1,5 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Teknik Direktörümüz Cengiz Karadağ'a hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.” ifadeleri yer aldı.

CENGİZ KARADAĞ HAKKINDA

Cengiz Karadağ 1982 yılında Tofaş Basketbol altyapısına oyuncu olarak başladı. 1988 yılında oyuncu olarak yer aldığı kulüpte antrenörlük kariyerine ilk adımını attı. Tüm alt yapı kategorilerinde çalışmasının ardından 2 yıl BSL’de Başantrenörlük de olmak üzere çeşitli görevler de yer aldı. Altyapı çalışmalarında il birincilikleri, Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları kazandı. Akabinde uzun süre TBL’de Başantrenörlük görevini sürdürdü. Son olarak Konya’por'un Başantrenörlüğünü üstünlendi. Haziran ayında kulüp ile karşılıklı anlaşmayı feshetti. Şimdi ise TBL’de Akhisarspor ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ