KENT KONSEYİ BAŞKAN SEÇİMi TAMAMLANDI

KENT KONSEYİ BAŞKAN SEÇİMi TAMAMLANDI

Akhisar Belediyesi Meclis Salonu´nda Kent Konseyi Başkanlığı seçimi yapıldı ve seçim sonucu yeni Konsey Başkanı Ege bölgesinin en genç muhtarı olarak tanınan Mustafa Özdemir oldu.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonu´nda Kent Konseyi Başkanlığı seçimi yapıldı ve seçim sonucu yeni Konsey Başkanı Ege bölgesinin en genç muhtarı olarak tanınan Mustafa Özdemir oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mızın okunmasının ardından Engelli Meclisi´nin, Gençlik Meclisi´nin, Kadın Meclisi´nin yapmış olduğu çalışmalara değinen Konsey, Kent Konseyi Başkanlığı seçimi hususunda gereken bilgilendirmeyi aldıktan sonra iki adayın ismini açıkladı ve önce genç muhtar Mustafa Özdemir ardından ikinci aday Hasan Ali Men konuşmalarını gerçekleştirdi. Seçimi koordine etmek üzere Akhisar Divan Başkanı Kent Kuruluna Engin Şengül, Kâtip Üyeliklere Mehmet Eren, Orhan Ejder oy çokluğu ile getirildi. Gizli oy açık sayımın yapıldığı seçimde toplamda 88 seçmen oy kullandı ve seçim sonucunda Hasan Ali Men 32, Mustafa Özdemir 51, geçersiz 5oyunda kayda alınmasıyla 2. Tura geçiş yapıldı. 2. Tur oy kullanma işlemi yapılmadan aday Hasan Ali Men,  Akhisar Divan Başkanı Engin Şengül´den mikrofonu talep edip seçimden çekildiğini açıkladı. Seçim sonunda Konsey Akhisar üzerine yapılacak işler hususunda oylamalar yapıldı ve yeni Başkanın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

MUSTAFA ÖZDEMİR´İN SEÇİM KONUŞMASI

Sözlerine katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek başlayan Mustafa Özdemir ?Hepiniz hoş geldiniz. Ben Gökçe Ahmet Mahallesi Muhtarı Muhammet Mustafa Özdemir, evliyim, iki kız çocuğum var. Kent Konseyi Başkanlığına aday oldum. Akhisar´ımıza daha güzel çalışmalar yapabilmek için. Bunları daha önce paylaştığım bir videoda açıklamıştım. Sizlerin takdirine bırakıyorum. Teşekkürler.? dedi.

HASAN ALİ MEN´İN SEÇİM KONUŞMASI

Kent Konseyi üyeleri, Oda Başkanları ve Muhtarları selamlayarak başlayan Hasan Ali Men; ? Sayın Divan, Kent Konseyi´nin değerli temsilcileri, değerli oda başkanı arkadaşlarım, borsanın  değerli temsilcileri, Ziraat Odasının değerli temsilcileri, değerli Muhtar arkadaşlarım, Kent Konseyi´nin değerli üyeleri, Yürütme Kurulu ve şuanda burada bulunan herkesi şahsım ile odam adına saygıyla selamlıyorum. Değerli arkadaşlar bugün bu salonda bu atmosferi görmek benim Kent Konseyi Kurucular Kurulunda yer almam, aynı zamanda bir dönem yönetim kurulunda kalmak bana gurur verdi. Belli ki Akhisar Kent Konseyi belli bir temel üzerine oturtturulmuş. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, zaman zaman bize de telkinler geliyordu. Kent Konseyi ne işe yarıyor diye. Bunun en güzel örneğini bugün burada yaşadık. İki adayımız var eğer temeller üzerine oturtulmamış olsaydı bugün burada aday bulma ihtimalimiz yoktu. Tabi kent konseyi buraya kolay gelmedi. Engelli Meclisi´miz, Gençlik Meclisi´miz, Kadın Meclisi´miz,  Atatürk Düşünce Derneği, daha önceki Kadın Meclisi Başkanımız Sayın Pınar Güney çok ciddi fedakarlıklar yaparak, Biz Kent Konseyi´ni bu hale getirdik arkadaşlar. Ben burada tecrübemle, bir yıllık bir sürü var, bir abilik yapayım,  bir öncülük yapayım diye Kent Konseyi Başkanlığına aday oldum. Yapacağımız seçimin Akhisar´ımıza Akhisar halkına, hayırlı uğurlu olmasını dilerim.? dedi.

SEÇİMİN ARDINDAN MUSTAFA ÖZDEMİR KONUŞMASI

Akhisar´ın yeni Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir sözlerine ? Hepinize teşekkür ediyorum, çok sağolun. Yürütme Kurulumuzla, Genel Kurulumuzla beraber Akhisar´da diğer illerimiz gibi daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İnşallah elbirliğiyle Kent Konseyi´ni daha da ayağa kaldırıp daha güzel işler yapacağız. Teşekkür ederim.? Dedi ve kent konseyi üyeleriyle objektiflere poz erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI