KINDIROĞLU´NDAN YARDIM ELİ

KINDIROĞLU´NDAN YARDIM ELİ

İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimi, kadına şiddetin son mağduru Nevin Nilitaş´ın ailesini ziyaret etti.

İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu ve yönetimi, kadına şiddetin son mağduru Nevin Nilitaş´ın ailesini ziyaret etti. Olay, geçtiğimiz günlerde saat 22.00 sıralarında Reşatbey Mahallesi 190 sokak üzerindeki müstakil evde meydana gelmişti. Aile içi çıkan tartışmanın büyümesiyle Alpaslan Nilitaş, evinden bulunan ruhsatsız tüfekle eşi Nevin Nilitaş´ı kafasından vurarak öldürmüştü.

 6 ay önce evlendiği ikincisi kocası Alpaslan Nilitaş tarafından yaşadıkları evde kafasından vurularak öldürülen Nevin Nilitaş´ın ailesini, Seyitahmet Mahallesi´ndeki yaşadıkları evde Kındıroğlu ve yönetimi ziyaret edip taziyelerde bulundular.

 

İYİ PARTİ AİLEYE ÜCRETSİZ AVUKAT TAHSİS ETTİ

Olayın yaşandığı günden bu yana psikolojilerinin bozulduğu evde huzur içerisinde oturamadıklarını kaydeden baba Emrullah Akgül, maddi imkansızlıktan dolayı avukat tutamadıklarını söyledi. Baba Akgül, adalet istediklerini de sözlerine ekledi. Kındıroğlu, babanın avukat talebine destek verdi. Aileye ücretsiz avukat tahsis etti. Baba Akgül, Kındıroğlu ve İYİ Parti´ye teşekkür etti. Kındıroğlu, ailenin her zaman yanında ve davanın takipçisi olacaklarını kaydetti. 


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM