SPOR

SPOR Haberleri

KUPAYA ERKEN VEDA

KUPAYA ERKEN VEDA

FEDERASYON KUPASINDA 2 MAĞLUBİYET 1 GALİBİYET

Türkiye Basketbol Ligi Erkekler Federasyon Kupası B grupta mücadele veren Akhisar Belediyesi Basketbol takımı kupaya erken veda etti.

Kupa heyecanında Mamak Belediyespor, TED Ankara Koleji ve Kocaeli BŞB Kağıtspor ile karşılaşan Akhisar Basket, B Grubundan 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet ile çıkamadı. Yeşil Devlerin ilk rakibi Mamak Belediye Basketbol takımıydı. 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18.00’de Mamak Belediye Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden ev sahibi ekip 77-69 galip ayrıldı. Akhisar Basket’in Erkekler Federasyon Kupası B Grubu’nda ikinci rakibi ise TED Ankara Koleji’ydi. M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 17.30’da oynanan karşılaşmadan Ankara Koleji 75-70 galibiyetle ayrıldı.

B Grubu son mücadelesinde Mamak Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda 20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 18.00’de Kocaeli BŞB Kağıtspor’la karşılaşan Yeşil Devler 69-59’lık skor ile Federasyon Kupası’ndaki ilk galibiyetini aldı. Yüzü gülen taraf Akhisar Basket olsa da B grubundan çıkması için yeterli olmadı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP