CUMHUR İTTİFAKI SORUYOR ?MESELE PARA MI? ARSA MI??

CUMHUR İTTİFAKI SORUYOR ?MESELE PARA MI? ARSA MI??

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanlığı Cumhur İttifakı adına basın bildirisi yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanlığı Cumhur İttifakı adına basın bildirisi yayımladı. Yayımlanan bildiride ?Akhisarlıdan ne kaçırılıyor?  14 Mayıs´ta acilen, olağanüstü diye çağırılan Akhisar Belediye Meclisine, MHP ve AKP meclis üyeleri olarak katılım sağladık. Olağanüstü bir oturum dediler çünkü olağanüstü oturumu 5393 sayılı belediyeler kanununda ne hallerde toplanılacağı bellidir. Pandemi süreci bitmemiştir, Akhisar´da hızlı biçimde arttığına dair açıklamada olağan üstü mecliste Sayın Belediye Başkanımız Besim Dutlulu tarafından yapılmıştır.

5393 sayılı kanunda Belediye Başkanı acil durumlarda belediye meclisi toplar der ve yılda 3 kez tek oturum şartı ile yapabilir.

*Meclis maddeleri çok acilmiydi? Akhisar´ın sağlığından daha mı önemliydi.

*TBMM bile kapalı iken bu acelecilik nedir?

*Borçlanma ise konu tek madde ile meclis biterdi çünkü olağanüstü meclis idi.

*Borçlanılan para neye harcanacak?

*Akhisar Belediyesi´nin en kıymetli mülkü olan ve satış yetkisi istediğiniz arsa için planınız nedir?

Satıldığı takdirde elde edilen para nereye kullanılacaktır. Sizin böyle bir mülkünüz olsa şuan ki pandemi sürecinde böyle bir arsayı satmak istermesiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi her ne koşulda ve ne şartta olursa olsun Akhisar halkının yararına olan her şeyi koşulsuz destekler. Akhisar´ın menfaatine olmayan her şeye de dik duruşumuz ile tepkisini belli eder. Akhisar´ımızın ve memleketimizin ne zaman ihtiyacı olsa Milliyetçi Hareket Partisi her zaman en önde göreve hazırdır. Akhisar halkının da bildiği gibi Sayın Belediye Başkanı Besim Dutlulu ya 1 yılı aşkın süredir Akhisar için gerekli her hizmette evet oyu verdiğimiz meclis kayıtlarında mevcuttur.

Ülkemizin bu zorlu sürecinde siyasi uzlaşmazlığa kör dövüşe yer yoktur, doğru tektir. Akhisarlının sağlığının önemi kırmızı çizgimizdir. Besim Dutlulu; elbet meclis çoğunluğuyla bu karar geçmiş olabilir. Ama bu kararı Akhisar halkının menfaatine uygun olup olmadığı tartışılır. Cumhur ittifakı Akhisar´ın menfaati ile ilgili kararlarda şeffaflığını, duyarlılığını ve dik duruşunu her zaman koruyacaktır. Cumhur ittifakı bir koalisyon ve pazarlık değildir. Memleket meselelerinde ve İlkelerinde uyum ve iş birliğidir.

Akhisarımızın hayati kararlarını, yangından mal kaçırır gibi değil öze indirerek değerlendirin. Küçük bir parçadan değil 180.000 kişiyi düşünün. Bu şehre zarar verecek kararlar almayın.

AKHİSAR´IN EN DEĞERLİ MÜLKLERİ SATILMASIN.

 

MHP AKHİSAR İLÇE BAŞKANI

AHMET NAMAL? ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAKIRLIOĞLU;“1000 KİŞİDEN 16’SI MODERN KÖLE”

AKHİSAR CHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

BAKIRLIOĞLU “KUYRUKLARI, EMEKLİNİN ÇİLESİNİ MECLİS ARAŞTIRSIN”

İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI