MEZUN HAFIZLAR BELGELERİNE KAVUŞTU

MEZUN HAFIZLAR BELGELERİNE KAVUŞTU

Akhisar Müftülüğü 2019 yılı içerisinde belge almaya hak kazanan Zeytinliova kuran kursu ve Hilaliye kuran kurslarında eğitim gören 57 öğrenciye belge takdim merasimi düzenledi.

Akhisar Müftülüğü 2019 yılı içerisinde belge almaya hak kazanan Zeytinliova kuran kursu ve Hilaliye kuran kurslarında eğitim gören 57 öğrenciye belge takdim merasimi düzenledi. Akhisar Müftülüğü tarafından organize edilen ve Bülent Ciğeroğlu konferans salonunda sunuculuğunu Hilaliye Kuran Kursu Eğitmeni Ahmet Öz´ün yaptığı proğram saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akhisar Müftülüğü şube müdürlüğüne yeni atanan Şube müdürü Kamil Ayvaz´ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle devam etti.

Akhisar Müftülüğü tarafından organize edilen ve Bülent Ciğeroğlu konferans salonunda gerçekleştirilen programa Manisa il müftü vekili Ramazan Arba Manisa Diyanet eğitim merkezi müdürü Vehbi Özkar Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Pulça, Akhisar belediye başkanı Besim Dutlulu Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve belge alan öğrencilerin velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ayrıca Hafızlık Bölge yarışmasında birinci olan  İbrahim Mete Çoban´a ilçe Müftülüğü ve Hilaliye eğitim vakfı adına 2 adet çeyrek altın verildi. Türkiye genelinde yapılacak olan yarışmaya katılacak olan öğrenciye başarılar dileyen Akhisar İlçe müftüsü sayın Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU öğrencinin Türkiye birincisi olması halinde umre ile ödüllendirileceğini söyledi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU