MUSTAFA SABİHA GÖLDELİOĞLU ANAOKULU ERASMUS MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

MUSTAFA SABİHA GÖLDELİOĞLU ANAOKULU ERASMUS MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Mustafa Sabiha Göldelioğlu Anaokulu'nun ev sahipliğini yaptığı Erasmus + programı çerçevesinde hibelendirilen Nature's Mathematics (Doğanın Matematiği) adlı KA 210 projesinin ilk toplantısı Akhisar'da gerçekleştirildi.

Toplantı kapsamında İtalya, Romanya ve Bulgaristan'dan ülkemize gelen öğretmenlere proje kapsamında toplantı ve etkinliklerle birlikte çalışma takvimi hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Toplantı ve etkinlikler Okul Müdürü Gülsüm KURT ve Merve AKTAŞ koordinatörlüğünde okul öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin de işbirliği ile geniş kapsamlı gerçekleştirildi. Proje 2022 Kasım ayında Romanya, 2023 İlkbahar İtalya, 2023 Sonbahar Bulgaristan olmak üzere üç hareketlik daha içerecek. Projenin planlanması gereği bu hareketliliklerde okulun öğretmenleri de yer alacak. Bu ülkelerde yapılacak olan etkinliklerle öğretmenlerin farklı kültürdeki öğretmen ve öğrencilerle diyalog kurma ve iletişim becerilerini geliştirme fırsatı yakalamaları hedefleniyor.

Proje kapsamında okul öncesi eğitimde matematik ve doğa etkinliklerinin entegrasyonu, teknoloji kullanımı, web 2 araçları, kodlama, çevresel sürdürülebilirlik konuları ile ilgili derinlemesine çalışmalar yapılacak.

Proje kapsamında Romanya’ya içerik planlama ve değerlendirme ekibi başkanları gidecekler. İtalya’ya içerik geliştirme, yaygınlaştırma ve uygulama ekibi başkanları gidecek. Son olarak Bulgaristan’da proje sonu analiz ve değerlendirme toplantısı olacak.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ