GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÖĞRENCİLER YAZAR İLE BULUŞTU

ÖĞRENCİLER YAZAR İLE BULUŞTU

Akhisar Genç Memur, Yazar Yavuz BAHADIROĞLU´NUN "Malazgirt´te Bir Cuma Sabahı" adlı eserini okuyan 70 öğrenciyi Manisa´da yazar ile buluşturdu.

Akhisar Genç Memur, Yazar Yavuz BAHADIROĞLU´NUN "Malazgirt´te Bir Cuma Sabahı" adlı eserini okuyan 70 öğrenciyi   Manisa´da yazar ile buluşturdu.

 

Akhisar Genç Memur Sen Akhisar İlçe şube başkanı Bayram Tekin, ?Akhisar Genç Memur Sen olarak "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi kapsamında Yazar Yavuz BAHADIROĞLU´NUN "Malazgirt´te Bir Cuma Sabahı" adlı eserini okuyan 70 öğrenciyi  Manisa´da Yavuz BAHADIROĞLU  ile buluşturup imza gecesine katıldılar.

Ardından Yavuz BAHADIROĞLU´NUN "1071 MALAZGİRT´TEN 2071 BÜYÜK TÜRKİYE´YE" Konulu konferansına katıldık.Çok güzel ve verimli bir gece oldu.Regaip gecesine denk gelmesi münasebetiyle de ayrıca anlamlı bir gece oldu.

Manisa dönüşü öğrencilerimize Eğitim Bir Sen Akhisar Şube Başkanı Sn Mahmut Binay´ın da katkılarıyla Hünkar restaurant çorba ikramımız oldu.

Böyle güzel bir geceyi tertip eden başta Genç Memur Sen ailesine,Manisa´ya ulaşımımızı sağlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih HIZLI´YA ve maddi manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Eğitim Bir Sen Akhisar Şube Başkanı Mahmut BİNAY´A çok teşekkür ediyoruz.? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


GELECEĞİN SPORCULARI İÇİN TARAMA TESTLERİ DEVAM EDİYOR

ÇİFTÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SU FİYATLARINA İNDİRİM YARIN BAŞLIYOR

BAĞCILARA VE ASMA YAPRAĞI ALICILARINA UYARI YAPTILAR

YENİ KİMLİK KARTI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

ZAFER KARA'DAN ÖNEMLİ ZİYARETLER

ASGARİ TRAFİK ŞARTINI YERİNE GETİREMEYEN 174 İNTERNET HABER SİTESİNE MÜEYYİDE UYGULANMADI