“OYUNCULARIMIZ HARİKA BİR KARAKTER ORTAYA KOYDU”

“OYUNCULARIMIZ HARİKA BİR KARAKTER ORTAYA KOYDU”

Akhisar’ın ilk ve tek yerel futbol programı 90+’da Akhisarspor, 24 Erzincan müsabakasının ardından izleyicileriyle buluştu.

Akhisarspor’da yıllarca kaptanlık yapmış olan Akhisarspor’un Akhisarlı ilk profesyonel  futbolcusu Emin Kökçü ise çok kritik noktalara temas etti.  Maç içi formasyon değişiklikleri, maç özeti, hafta içi yönetim ve teknik direktörümüzün açıklamaları, Hasan Ali’nin neden kadro dışı kaldığı ve maç içi oyuncu performansları programda değerlendirildi.

“Akhisarspor’un kanat bek kalitesini arttırması gerekiyor”

90+’da Akhisarspor yorumcusu Emin Kökçü:” Akhisarspor bugün harika bir futbol oynadı. Henüz ilk 15 dakikada durumu 4-0’a getirebilirdi. Fakat başta 2 direkten dönen pozisyon olmak üzere şanssızlık maç boyu peşimizi bırakmadı. Akhisarsporlu futbolcuları tebrik etmek istiyorum. Harika bir karakter ortaya koydular. Bugün sahada 11 tane maçı isteyen oyuncu grubu vardı. Fakat bir sorun var ki belki de maçtan beraberlikle ayrılmamıza sebep oldu. Akhisarspor’da orta saha kalitesi üst düzeyde. 11’e bu sezon eklenen Bora Yılmaz ve Serkan Özbakan adeta göz doldurdu. Orta saha oyuncularımız ve Bertuğ’un, kanat beklerinden yeterli desteği aldığını düşünmüyorum. Beklerde iki genç oyuncumuz olmasına rağmen dinamizmi yeterli seviyede değil. Recep ilk yarıda iyi bir performans sergilese de ikinci yarıda oyundan düştü. Ama Cengiz Demir’in performansı ilk yarı için bile yeterli değildi. İleri çıkarken geri dönüşleri yapamıyor. Geriden hücuma destek verirken de aynı hızda hücumda sayımızı bir kişi arttıracak kadar atik bir oyuncu değil. Akhisarspor, Furkan’ın eksikliğini ağır hissediyor.” dedi.

“İlke tekrar ilk 11’e hazırlanmalı”

Defansta asıl mevkisi defans olan oyuncu eksikliğine değinen İlbey Özalp:” Akhisarspor şu anda 3’lü düzenle oynuyor. 3 savunma oyuncusundan asıl mevkisi stoper olan tek kişi Göksu Mutlu. Göksu harika bir performans göstererek merkezdeki sahipsiz topları ve rakipten gelen şut-pas hamlelerini doğru bir şekilde savuruyor. Fakat kalemize gelen pozisyonlar genellikle Cengiz ve Semih’in savunduğu kanattan geliyor. Sol tarafımızdan kesilen ortalar tehlike yarattı. Burada Semih’in suçu yok denecek kadar az. Cengiz’in geç dönmesi onu yalnız bırakıyor. Orijinde de stoper olmamasından dolayı kısmen hatalar yapıyor. Muhammet hocamızın çözümü nasıl bulacağını çok merak ediyorum.” şeklinde sözlerini dile getirdi.

“Çare belli”

İlbey Özalp’in sözleri üzerine konuşan Kökçü:” Aslında çare kulübede oturuyor. Hocamız hazırlık durumunu çok daha iyi biliyordur tabii ki fakat İlke’nin bir an önce ilk 11’e yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. En azından sert bir stoper. Hava topuna da hakim bir oyuncu. Kornerde yediğimiz golde de hava toplarındaki eksikliğimizi bir kez daha gördük. İlke’nin burada Göksu’ya yardımcı olarak çözümü sağlayabileceğini düşünüyorum.“ diyerek cevabını verdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP