ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Akhisar’ın tek özel hastanesi “Özel Medigün Hastanesi” 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla “Akhisar Yaşlı Bakım ve Huzur Evi”ni ziyaret etti.

Özel Medigün Akhisar Hastanesi yöneticilerinden Haluk Külte ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özge Kocaöğüt, 19 Mart Salı günü huzur evindeki yaşlılara anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum Müdürü Yusuf Laçin Demirel ve ekibi tarafından karşılanan hastane heyeti, huzur evini gezip yaşlılarla sohbet etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Yöneticisi Haluk Külte; “Her fırsatta yaşlılarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Gerek kamu gerek özel yaşlı bakım ve huzur evlerindeki büyüklerimizle buluşup onlarla sohbet etmek bizim için çok kıymetli. Akhisar’ımızın en büyük ihtiyaçlarından biri de daha büyük ve daha konforlu bir yaşlı bakım ve huzur evi. Umarım yeni yapılacak olan huzur evi projesi ivedilikle sonuçlanır ve yaşlılarımızı daha geniş ve konforlu alanlarında da ziyaret ederiz. Bizde Medigün Grup olarak yaşlılarımız için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


“HAMİLELİKTE KAFEİNDEN KAÇININ”

OSTEOPOROZ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

DOÇ. DR. İBRAHİM HALİL ÖZDEMİR KALP SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

KUT “SİGARA VE ALKOLDEN UZAK DURALIM”

INFLUENZA’DAN KORUNMANIN YOLLARI NELERDİR?

FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER