PAZARCILAR ODASI İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLİYOR

PAZARCILAR ODASI İLETİŞİM SEMİNERİ DÜZENLİYOR

Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, 24 Haziran Pazartesi günü saat 09.00´da Şehit Necdi Şentürk Park İçi sinema salonunda yapılacak olan toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Pa

Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, 24 Haziran Pazartesi günü saat 09.00´da Şehit Necdi Şentürk Park İçi sinema salonunda yapılacak olan toplantıya Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel müdürü Necmettin Erkan, Türkiye Pazarcılar Federasyon Genel Başkanı Ali Karaca, Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve Ege Bölgesindeki Pazarcılar odalarının başkanları katılacağını belirtti. Akhisar´daki tüm esnaf ve sanatkârı davet ediyor. Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Emir, Hasan Genbaşı, Önay Anayol´da katıldığı basın açıklamasında, Güral, Akhisar´daki tüm esnaf ve sanatkarları toplantıya davet etti. 

Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral yaptığı açıklamada şunları söyledi. Güral;" 24 Haziran Pazartesi günü saat 9.00´da  Park içi sinema salonunda yapılacak olan toplantımıza Akhisarlı tüm esnaf ve sanatkârımız davetlidir. Toplantımıza Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve kooperatifçilik genel müdürümüz sayın Necmettin Erkan, Türkiye Pazarcılar Federasyonumuz Genel Başkanı Ali Karaca, Federasyon yönetim kurulu üyelerimiz, Ege Bölgesi´ndeki Pazarcılar odamızın başkanları Maliye bakanlığımızın ilgili başkanı, Empati ve iletişim Enstitüsü Kurucu başkanı Burak Yılmaz katılım sağlayacaktır. Bu toplantımızın amacı pazarcı esnaflarımıza Eğitim vermek müşteri iletişimindeki yaşanan olumsuzlukları bir nebze de Olsa gidermek. Tüketicilerimize daha iyi bir iletişim kurma adına Böyle bir eğitimi Akhisarlı pazarcı esnafımıza vermek istedik. Geçtiğimiz dönemde Akhisar manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası olarak Çalışmalarımız pazarcı esnafımız ve pazara gelen vatandaşlarımız için olmuştu. Daha çok pazar yerlerimizin fiziki yapısına şartlanmıştı. Pazar yerlerimizin yüzde 90 fiziki şartlarını yerine getirdik. Müşterilerimizin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmesi adına Geçtiğimiz 4 yılda çalışmalarımızı yaptık. Akhisar belediyemizin katkılarıyla. Ufak tefek eksikliklerimiz kaldı bu dönemde de Akhisar belediyemizin katkılarıyla Kalan eksikliklerimizi tamamlayacağız. Ama bu Yeni dönemde pazarcı esnafımıza eğitim vermek, Pazarcı esnafımızla tüketiciler arasındaki iletişimi daha iyi kurabilmek, Müşteri ile daha iyi diyalog sağlanması adına bu eğitimleri vereceğiz" dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”