RANDEVUNUZU ALIN KISITLAMAYA TAKILMAYIN

RANDEVUNUZU ALIN KISITLAMAYA TAKILMAYIN

Özel Akhisar Hastanesi, sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde randevulu sistem ile hasta muayenesinin yapılacağını açıkladı.

Sokağa çıkması yasak vatandaşların hastaneye gelirken karşılaşacakları görevlilere aldıkları randevu bilgilerini göstermelerinin yeterli olacağı belirtildi. Konu üzerine Özel Akhisar Hastanesi tarafından yapılan paylaşımda ?Hastanemizde sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi günü saat 13:00´ e kadar tüm branşlarda poliklinik hizmeti verilmektedir. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu gün ve saatlerde, hastaların muayene randevusu alıp kendilerine gönderilen randevu bilgilendirme mesajını hastanemize gelirken karşılaştıkları görevlilere göstermeleri yeterli olacaktır.
Özel Akhisar Hastanesi´nin polikliniklerinde, acil servisinde ve diğer tüm birimlerinde gerekli tedbirler alınarak sağlık hizmeti devam ettirilmektedir.
Hastalarımıza gerekli test ve tahliller yapıldıktan sonra, tüm ameliyat ve diğer cerrahi girişimle de hastanemizde her zaman ki akışıyla devam etmektedir.? ifadeleri yer aldı.

Ayrıca detaylı bilgi ve randevu almak isteyen vatandaşların 0236 404 0 404 telefon numarasını aramaları istendi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI