SALGIN SEBEBİYLE SAKİN GÜNLER

SALGIN SEBEBİYLE SAKİN GÜNLER

Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) tarafından pandemi ilan Koronavirüs(Covıd-19) salgını sebebiyle Akhisar´daki spor camiası sakin günler yaşıyor.

Çin´in Vuhan kentinde ortaya çıkıp kısa sürede dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü(DSÖ) tarafından pandemi ilan Koronavirüs(Covıd-19) salgını sebebiyle Akhisar´daki spor camiası sakin günler yaşıyor. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla tüm spor müsabakalarının ertelenmesi kararının ardından tüm sportif faaliyetler ertelenirken spor adamlarıda EvdeKal çağrısına uydu.  Akhisarspor´da da antrenmanlara devam kararı alınmasından kısa süre sonra bireysel çalışma programına dönüldü ve Akhisarspor Yönetim Kurulu´ndan alınacak ikinci bir karara kadar sporcuların sosyal medya üzerinden antrenörleriyle iletişime geçip çalışmaları kararı verildi.

VURAL TESİSE KAPANDI

Salgına karşı alınan tedbirler arasında 65 yaş ve üzerine sokağa çıkma yasağı gelmesi ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan tüm spor müsabakaları ikinci bir karara kadar ertelenmiştir açıklaması ile Yılmaz Vural Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesisi´ne kapandı. Bireysel çalışmalarına orada devam eden Vural, takım oyuncularıyla ve antrenörlerle sürekli iletişim halinde olduğunu dile getirdi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA SES YOK

Akhisarspor futbol takımı ve basketbol takımı takipçilerini ve taraftarını koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında evlerine kapanmaları ve gerekli olmadıkça evlerinden çıkmamaları üzerine tavsiyeler verip bu süre zarfında sıkılmamaları için film tavsiyeleri yaparken son günlerde sosyal medya platformlarında da sakin günler yaşanmaya başlandı.

ÇEKDAR´DA TESİSLERDE

Orhan Çekdar´da spor müsabakaları ertelenme kararından sonra evine dönmeyip Akhisarspor Yılmaz Atabarut Tesisi´nde kaldı. Yılmaz Vural ile beraber bu süre zarfında tesislerde kalan Çekdar, çalışmalarına da Deneyimli Teknik Adam öncülüğünde devam ediyor.

50. YIL KUTLAMASI SAKİN GEÇTİ

Akhisarspor´un kuruluşunun 50. Yılında ortaya çıkan salgın sebebiyle tüm planlanan etkinlikler iptal edildi ve bu dönem taraftara sesleniş olarak ufak bir kutlama ile taçlandırıldı. Sosyal medya hesaplarında uzun zamandır paylaşımı durduran yeşil siyahlılar 50. üzerine hazırladıkları video ve Kulüp Başkanı Fatih Karabulut´un konuşmasına yer verdi. Sportif faaliyetlerin yeniden başlanması kararı alınıp hedefledikleri Süper Lig yolunda şampiyonluk almak isteyen Akigolar, hem Süper Lig´e çıkışımızı hem de 50. Yılımızı bir arada tekrar kutlamak istedikleri sinyalini verdiler.

AKHİSAR BASKET OYUNCULARINDAN ANLAMLI MESAJLAR

Sosyal medya hesaplarında EvdeKal çağrısına yönelik anlamlı mesajlar paylaşan Akhisar Basket oyuncuları vatandaşların bu süre zarfında kendilerine dikkat etmeleri ve sezona devam kararı geldiğinde hep beraber yeniden bir arada olmak istediklerini dile getirdiler.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP