SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

Saadet ve Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ Akhisar’da yaptığı basın açıklamasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mal varlığını açıklamaya çağırdı.

31 Mart yerel seçimler kapsamında bir dizi ziyaret için Akhisar’a gelen Saadet ve Gelecek Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ esnaf ziyareti öncesi parti binasında partilileri ile buluşarak basın açıklaması yaptı. 
“Seçmene Alternatif Olmaya Geldim”
Özdağ; “ Seçime 3 gün kaldı fakat bu seçim adil bir seçim değildir. Neden diyeceksiniz? Çünkü 5.7 milyar hazine yardımı alan partiler var. Türkiye bunu yeniden gözden geçirmelidir. Diğer partilere neden yardım yapılmıyor bu eşit yarış mı?  Sonra mevcut belediye başkanları aday olduklarında son 60 gün içinde birine vekâlet bırakıp o da sade bir vatandaş gibi seçime girmelidir. 
Bu şehirde telefonlar ile anket yapılıyor. İnsanlar bu telefonlarda doğruyu söyleyemiyor. 70 bin kişiyi arıyorlar Ferdi Zeyrek mi Cengiz Ergün mü? Diye sordurtuyorlar. Ben de soruyorum Selçuk Özdağ yok mu? Var. Hep algı yapmaya çalıştılar iki kişi var diye. İnsanları korkutmuşlar korku imparatoru kurmuşlar insanlar doğruyu söyleyemiyor. Ben neden aday oldum 9 ay önce milletvekili oldum. Örnek bir muhalefet sergiliyoruz. Cengiz Ergün’e karşı büyük bir şikâyet var. Bu şehre hizmet yapmıyor yapıyormuş gibi yapıp yapmıyor. Demokratik hakkımı kullanarak seçmene alternatif olmaya geldim. Buraya değişime imza atmak için geldim. Yunusemre dergahına doğru odun taşımıştır. Mezarı vardır Kula’da. Ben de siyaseti doğru yapmak istedim. Emronulduğu gibi dosdoğru olmaya çalıştım. Manisalılara güveniyorum bana oy vereceklerine inanıyorum. İnsanlara alternatif geldiğim için onları rahatlattım. 20 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Bu telefon herkese açılır. 
“Manisa’ya hizmet etmek için geldim”
Belediye Başkan adaylarını mal varlığını açıklamaya davet ediyorum. Cengiz Ergün’ü mal varlığını açıklamaya çağırıyorum. Vatandaşa sesleniyorum. Mal varlığını açıklamayan adam oy vermeyin. Ben mal varlığımı açıkladım. Herkesi açıklamaya çağırıyorum. Ben bu ömrü helal yaşadım. Milletime sesleniyorum. Güçlüden yana olmayın. Güç gösterilerine inanmayın. Değişime imza atmak istiyorsanız sessiz çoğunluk bir sürprize imza atacaktır. Aday olduğum gün mevcut belediye başkanı köylere sıcak asfalt gönderiyor. Amelenin kötüsü inşaat bitince küreğe sarılırmış. Emekliler bir Osmanlı şamarı indirin. İşsizler bir Osmanlı şamarı indirin. Hükümete sarı kart belediyelere kırmızı kart gösterin. Selçuk Özdağ Manisa’yı dünyaya tanıtacaktır. Siyaset bir güneştir insanları eritir erimeyen insanlardan olmaya gayret gösterdim Selçuk Özdağ’ a olarak. Manisa’ya hizmet etmek için geldim. Faydalı işler yapmak istiyoruz burada. Bize bu imkânı tanıyın. Seçimler hayırlı olsun.” Dedi. 


Haber Kaynak : haber merkezi


MANİSA’DA KÖFN RÜZGARI ESTİ

ROMAN VATANDAŞLAR İÇİN MESLEK EDİNDİRME KURSU AÇILDI

BAŞKAN DUTLULU ODA BAŞKANLARINI AĞIRLADI

MANİSA’DA SEFO COŞKUSU

YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI