?SON MAÇI KAZANIP BEKLEYECEĞİZ?

?SON MAÇI KAZANIP BEKLEYECEĞİZ?

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural son hafta öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural son hafta öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra Akhisarspor Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Deneyimli Teknik Adam, Altay maçındaki şaibeli olarak adlandırdığı puan kaybından önümüzdeki maç ve takımın olası Play-Off grubuna kalması durumuna yönelik planlarına kadar birçok alt başlığa değindi. Maddi olarak takımın zor günler yaşadığını da belirten Teknik Hoca, ilçemizin ve ilin ileri gelenleri tarafından manevi destek haricinde bir şey göremediklerini belirterek Akhisar Belediyesi´nin göğüs reklamı sponsorluğu üzerine de teşekkürlerini ileten konuşmasına Altay mücadelesinde kaybedilen 3 puan ile giriş yaptı.

?ALTAY MAÇINDA 6 EKSİĞİMİZ VARDI?
Geçtiğimiz haftalarda oynanan Altay maçındaki puan kaybı hakkında gelen sorulara cevap veren Deneyimli Teknik Adam Vural:? Bizim için ligin kaderini değiştiren bir maç oldu. O maçı kazansaydık şu anda Süper Lig´e direkt çıkmanın hesaplarını yapıyor olacaktık ama ne yazık ki başaramadık. Bildiğiniz üzere Altay maçından önce beni de sayarsanız 6 eksiğimiz vardı. Koronavirüs testimizin pozitif çıkması oyunu çok değiştirdi. Takım içinden de önemli oyuncularımızın kaybı bence direkt skora etki etti. Garip bir durum, maç sonrasında yapılan tüm testlerimizde sonuç negatifti. Anlam veremiyoruz, kilit defans oyuncusu, kilit orta saha oyuncusu ve kilit forvet oyuncuda dahil olmak üzere benimde testimin bir gün önce pozitif çıkıp bir gün sonra negatif çıkması akıl alır gibi değil. Bu denli kilit isimlerin ve mevkiilerinde olması ayrıca soru işareti.? şeklinde sözlerini dile getirdi.
?ALİ KAAN´IN ÖNEMİ DEĞİŞEN KURALLARLA DAHA DA ARTTI?
Takımımızın genç yeteneği Ali Kaan Güneren´in gelişimine değinen Vural:? Ali Kaan bizim için çok önemli bir yetenek geçtiğimiz maçta attığı golle de bunu çok net bir şekilde gösterdi. Biliyorsunuz ki Türkiye Futbol Federasyonu çok radikal bir şekilde yabancı oyuncu kuralını değiştirdi. Bu değişiklikle birlikte önümüzdeki sezondan sonra bir alt yapı oyuncusu oynatma zorunluluğu geleceği de duyuruldu. Bu değişikliklerden sonra Ali Kaan´ın kıymeti daha da arttı. Gelecek sezon için camiamızda büyük kulüp olarak adlandırabileceğimiz bir çok takımında ilgisi altında şuan.
?Son Maçta Elimizden Geleni Yapıp Rakiplerimize Bakacağız?
Teknik direktörümüz Yılmaz Vural: ? Artık fikstürde son haftaya girmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar elimizden geleni yaptık ve iyi kötü ligde bir konumumuz var. Şu anda bütün takım olarak son maça odaklandık. Keçiörengücü maçında elimizden geleni yapacağız ve diğer takımların durumlarını seyredeceğiz.?

PLAY-OFF HATTIYLA İLGİLİ OLARAK

Deneyimli Teknik Adam Vural olası Play-Off mücadelelerine kalmaları üzerine ?Takımımızda henüz kırmızı kart cezalısı yok, sarı kart dolayısıyla cezalı bulunsa da Play-Off karşılaşmalarında onlar forma giyebiliyorlar. Hesaplamalarımız istediğimiz gibi şekil alırsa seneye Süper Lig´de ismimizi yeniden duyuracağız, inşallah. Hasan Ali ve Alperen dışında ciddi bir rahatsızlığı bulunanda yok, 25 kişilik takımımız hazır.? dedi.

SAKATLIKLAR ÜZERİNE

Akhisarspor Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu ise takımdaki sakatlıklar üzerine bilgilendirme yaptı. Hasan Ali ve Alperen dışında bir sorun olmadığını belirten Kabakçıoğlu, ufak sakatlığı bulunan Theodor Elmar´ında durumunun iyi olduğu ve karşılaşmalarda yer alabileceğini ifade etti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP