TAŞKINLAR AİLESİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

TAŞKINLAR AİLESİ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Akhisarspor zor günler geçirirken Ramiz Gıda A.Ş. yeşil siyahlı kulübe destek çıktı.

Akhisarspor zor günler geçirirken Ramiz Gıda A.Ş. yeşil siyahlı kulübe destek çıktı. Süper Lig´e çıkış maceramızda ve Süper Lig´te geçirdiğimiz 7 yılda hiçbir zaman Akhisarspor´a ?Hayır? demeyen Ramiz Gıda A.Ş. bugün de yardımlara öncülük etti. Akhisar Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde gerçekleştirilen sponsorluk antlaşmasına Ramiz Gıda A.Ş.´yi temsilen Birtan Taşkınlar ve Bülent Taşkınlar katıldı.

Gerçekleştirilen sponsorluk antlaşması töreninde konuşan Kulübün Asbaşkanı Ali Kuloğlu önemli noktalara değindi. Kuloğlu atılan imzaların neticesinde 2020-2021 sezonu göğüs reklamı sponsorunun Ramiz Gıda A.Ş. olduğunu belirterek bugüne kadar yapılan yardımların beklentinin çok altında kaldığını kaydetti. Kuloğlu toplantıda yardım yapacaklarını açıklayanların arasından Akhisar Galatasaraylılar Derneği Başkanı Uğur Leylek´in dernek adına on bin Türk Lirası yardım yaptığını söyledi.

AHMET ŞAKİR ÖZFİDAN´A TEŞEKKÜR

Üyeler konusunda ısrarcı davranılmasına rağmen üyeliklerin iki bin Türk Lirası´na indirilmesinin ardından sadece 4 kişinin başvurduğunu söyleyen Kuloğlu, basın mensuplarının önünde Ahmet Şakir Özfidan isimli Akhisarspor taraftarına teşekkür etti. Kuloğlu:? Akhisar´da ikâmet etmemesine rağmen denizci bir kardeşimiz olan Ahmet Şakir Özfidan tarafından karşılıksız olarak kulübümüze beş yüz Türk lirası bağış yapıldı. Bu yardım kulübümüzün banka hesabına yatırıldı.? dedi. Devlet tarafından toplulukların bir araya gelmesi yasak olmasına rağmen olağanüstü kongrelerin bu kapsamın dışında olduğuna değinen Kuloğlu, Akhisarspor kongresinin yapılacağını ama kesin tarihin Valilik tarafından henüz belirlenmediğini dile getirdi.

Asbaşkan Kuloğlu´ndan sonra söz alan Ramiz Gıda A.Ş. ortaklarından Birtan Taşkınlar, son 10 yılda 8. Sponsorluk aracılığıyla kulübe ve şehre destek olmanın gururu ve mutluluğu içinde olduklarını belirtti. 4 Eylül günü gerçekleştirilen yardım toplantısından sonra acil bir kararla gece vakti yönetim kurulu olarak toplandıklarını ileten Taşkınlar, bu sponsorluğa ticari olarak bakmadıklarını ve Akhisarspor´a can suyu olabilecek bir miktarı kulübe aktardıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Kendi sponsorluğunun dışında tanıdığı başka şirketlere de gidip kulüp adına yardım isteyen Taşkınlar:? Başka bir firmayla daha görüşülüyor. Biz göğüs sponsoru olduk. O firmayla da sırt sponsoru olarak anlaşmayı istiyoruz. Umarım oradan gelecek para da kulübün önünü açar.? dedi. Ayrıca Birtan Taşkınlar, sponsor oldukları tek branşın futbol olmadığına dikkat çekerek ?Amaç sadece futbolda  değil basketbolda da bir üst lige çıkmak. Orada da sponsorluk desteği sunuyoruz. İnşallah bu iki takımımızı bir sezon sonra bir üst ligde göreceğiz.? dedi.

YOLLARIMIZ AYRILACAKTI

Akhisarspor ile Ramiz Gıda A.Ş arasında imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası basın mensuplarına demeç veren As Başkan Ali Kuloğlu 5+1 sisteminden dolayı takımdan yabancı bir ismin gitmek zorunda olduğunu ve bunu da kısa süre içerisinde çözüme kavuşturduklarını belirtti. Çözüm üzerine konuşan As Başkan ?Takımda Rotmann ya da Cocalic ile yollarımızı ayırmak zorundaydık. Cocalic takımdan ayrılmak istediğini belirterek bizi büyük bir yükten kurtardı. Rotmann ile yola devam ediyoruz.? dedi. Cocalic´in ise Altay ile görüşme aşamasında olduğu biliniyor. Ayrıca yıldız forvet Çikalleshi ile yeniden masaya oturmak niyetinde olduklarını belirten Kuloğlu, Sokol Çikalleshi ile devam etme kararında olduklarını belirtti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK