ASAYİŞ

ASAYİŞ Haberleri

TRAFİK KASK UYGULAMASI YAPTI

TRAFİK KASK UYGULAMASI YAPTI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekiplerince motosiklet ve şarjlılarda kask, egzoz ve gerekli evrak kontrolleri yaptı.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekiplerince motosiklet ve şarjlılarda kask, egzoz ve gerekli evrak kontrolleri yaptı. Halkın huzuru ve güveni için 24 saat görev başında olan her vatandaşa din dil ırk gözetmeden yağmur çamur kar demeden görevi başında hizmet ediyor. Akhisar´da İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekiplerince şehrin değişik noktalarında  yaralanmalı ve ölümlü kazaların önüne geçmek vatandaşın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezinin muhtelif yerlerinde yapılan uygulamalarda kask, evrak yönelik egzoz kontrolü ve genel trafik uygulaması gerçekleştiriyor.

Yapılan uygulamalarda Egzozlarından yüksek ses çıkaran motorlara ve kask takmayan şarjlı  ve cezai işlem uygulandı.motorsiklet ve şarjlılarda da sürücü ile birlikte yolcu konumunda olanlarında kask takmaları gerekiyor. Edinilen bilgilere göre kask ile birlikte bu gibi uygulamalar Akhisar´da ara  ara devam edeceği öğrenild.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR’DA KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

AKHİSAR’DA UYUŞTURUCU TACİRİ YAKALANDI

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN DENETİM

KABLO HIRSZILIĞI OLAYI AYDINLATILDI

İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS EMNİYET EKİPLERİNCE YAKALANDI

OKUL ÇEVRELERİ İLE SERVİS ARAÇLARI DENETİMİ YAPILDI