SPOR

SPOR Haberleri

TRANSFER YASAĞI KALKIYOR

TRANSFER YASAĞI KALKIYOR

TFF 1. Lig temsilcilerinden Akhisarspor Teknik Direktörü Mesut Dilsöz gerçekleştirdiği basın açıklamasında kısa süre içerisinde transfer yasağının kaldırılacağını belirtti.

Teknik Adam 14 Ocak Perşembe günü saat 15.00´de Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımın durumu üzerine bilgilendirmelerin yapıldığı, ara transfer dönemindeki planları, ilk yarı üzerine değerlendirmesi ve Lig´in ikinci yarısında izlenecek rota üzerine taraftar grubunun merak ettiği çoğu hususta açıklama yaptı.

Dilsöz basını ve kamuoyunu selamlayarak gerçekleştirdiği açıklama da covıd-19 sebebiyle Türkiye genelinde futbol üzerine yaşanan sıkıntılara değinerek yeşil saha da futbolcu olarak ve Teknik Direktörlük görevine başladığından bu yana ilk defa 8 karşılaşma üst üste mağlubiyet yaşadığını belirtti.
Takımdaki kanat, hücum oyuncularının eksikliğine de değinen Teknik Adam kısa süre içerisinde transfer yasağının kaldırılacağını belirterek altyapıdaki oyuncularında değerlendirileceğini ifade etti. Altyapıdan övgüyle bahseden Dilsöz, profesyonel anlamda altyapıdan A takıma yükselen oyuncuların ileride Süper Lig´de forma giyecek düzeyde olduğunun altını çizdi. Konuşmasında bunca mağlubiyetin arasında tek sevincimiz altyapıdaki yetenekli oyuncuları keşfetmek oldu, dedi.

Takıma geldiğinden bu yana kart cezalı oyuncular, sözleşmeyi feshedip giden futbolcular, sakatlıklar ve covıd-19 sebebiyle kaynaklı sorunlardan dolayı mevcut takımın bile henüz saha da tam kadro yer alamadığını da belirten Dilsöz, böyle büyük bir kulübün bu durumda olmasından dolayı üzüntü yaşadığını da söyledi.

Hazırlık maçı yapma fırsatının da olmadığını futbolcuları saha da karşılaşma esnasında tanıma fırsatı elde ettiklerini söyleyen Teknik Adam, önlerinde kısa bir süre olduğunu ve bu süre zarfından beraber yatıp kalksalar yine de futbolcuyu tanıma noktasında doyuma ulaşamayacaklarını dile getirdi.

TRANSFER YASAĞININ KALKMASI DURUMUNDA

Transfer yasağının kalkması durumunda takıma çok sayıda yeni isimin dahil olacağının sinyalini veren Akhisarspor Teknik Direktörü, özellikle kanat ve hücum bölgesinde eksiklerinin olduğu bu yönde atılım göstereceklerini belirtti. Geniş çapta transfer yapacaklarını söyleyen Teknik Adam, bir daha böyle bir şansımız olmayacak bu dönemi iyi değerlendirmeliyiz diyerek yoğun transfer sonrası dışarı futbolcu kiralayabilecek potansiyele gelinebileceğini söyledi. Gençlerinde kadrolarda yer alacağını söyleyen Dilsöz, geniş ve rotasyonlu bir kadro kurmayı planladıklarını, gençlerinde saha da yer almasını istediğini ve onlarla çalışmaktan gerçek manada mutluluk duyduğunu da ifade etti. İkinci yarı hedeflerinin kesinlikle bu durumdan olabildiğince uzaklaşmak olduğunun da altını çizerek elimizden gelen en iyi performansı sahaya yansıtmalı ve seyir zevkini olabildiğince üst seviyelere taşımalıyız açıklamasını yaptı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP