TÜRFAD´TAN AKHİSARSPOR´A ZİYARET

TÜRFAD´TAN AKHİSARSPOR´A ZİYARET

Türfad (Türkiye Futbol Adamları Derneği) yönetim kurulu başkan Nurullah Zağlı ve yönetim kurulu Akhisarspor´a iadeyi ziyarette bulundu.

Türfad (Türkiye Futbol Adamları Derneği) yönetim kurulu başkan Nurullah Zağlı ve yönetim kurulu Akhisarspor´a iadeyi ziyarette bulundu. Zağlı konuşmasında, ?Akhisarspor´un bize yapmış olduğu ziyaretin karşılığı şeklindedir. Ve Menemen maçı öncesinde takıma destek olmak istedik. Tüm Akhisar halkını Akhisarspor´a gönül verenleri bu zorlu günleri aşması için koşulsuz desteğe davet ediyoruz. İnanıyoruz ki bu zor günleri birlikte aşacağız. Türfad Başkanı Zağlı, 12 Şubat Çarşamba günü saat  20.00´de Belediye Meclis Salonunda düzenlenecek Akhisarspor´un Dünü Bugünü Yarını adlı geceye Akhisarspor yönetimini davet etti. 
Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut da ziyaret için teşekkürlerini sunarken Akhisarspor´un zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Menemenspor maçı ile beraber bir seri yakalamak istediklerini bu maçın çok önemli olduğunu söyledi. Önümüzdeki hafta Hatayspor maçına moralli çıkmak istediklerini dile getirdi. Bütün şehri bu maça davet etti.
Teknik Direktör Yılmaz Vural; ? Alt takım ile A takımı ilişkilendirmeye çalıştık biraz. Oradan Doğukan, Yavuz, kaleci Batuhan; Halil ve Kağan´dan sonra onları da yukarı çıkardık. Kadromuz dört kaleci yirmi beş oyuncu şeklindedir. Bu hafta maç öncesi duruma bakacak olursak sağlık anlamında Edin üşütmüş havalardan dolayı, Elmar idmana katılamayacak kadar rahatsız, Avdija´nın biraz sorunu var. Taha ve Hasan´ın sakatlıkları devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren onlarla da özel antrenmana başlayacağız.  Bunların dışında sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Ve tabi ki Menemenspor maçı bizim için her maç kadar önemli. Onlarda son zamanlarda çok başarılı sonuçlar aldılar. Yukarda kalabilmek adına çok kritik bir maç olacak. Takım adına bir sorunumuz yok. Her türlü maça hazırız. Takdir edersiniz ki çok kısa sürede teknik direktörün takıma oyun felsefesini uygulatması çok kolay değil, yıllar alan bir durumdur ama deneyimli olmanın avantajını yaşıyoruz. Çünkü oyuncularımız bir söylediğimizi iki ettirmiyorlar. Hemen pratiğe getiriyorlar söylenenleri bu durumdan memnunum. Tek önemli sorun 3 puan alamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Onunla ilgili psikolojik sorun var mı bana sorarsanız o da yok. Menemen maçından galip ayrılmak istiyoruz. Taraftarımızdan bir ricam var sağ olsunlar bizi kırmadılar Bornova Stadında bize ayrılan yeri hemen hemen doldurdular. Gönül istiyor ki bu maçta da gelsinler takımlarına destek olsunlar.  Herkesin amacı bu takımı geldiği lige geri getirmektir. Kolay olamayacak tabi şu anda 8. durumdayız. Gönül istiyor ki 1 veya 2. olarak çıkalım olmadı bunun Play Off´u var. Sonuç olarak yukarı çıkalım da. Bu çaba içeresindeyiz. Bu çıkış için hep birlikte sonunda kadar mücadele edeceğiz.?
Akhisarspor takım kaptanı Aykut Ceviker; ? Haftalardır galibiyet anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Yukarıdan kopmamak adına çok önemli bir maç olacak Menemenspor maçı. Taraftarımız ile birlikte rakibi baskıya almak istiyoruz. Ve artık galip gelmek istiyoruz. ?dedi.  

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP