GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

"VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR"

6 Eylül Akhisar´ın kurtuluşunun 97.yıl dönümü nedeniyle Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, Kurum Öğretmen ve Usta Öğreticileri ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde El-Bab Gazimiz Ömer KAYHAN ı ağırladı.

           6 Eylül Akhisar´ın kurtuluşunun 97.yıl dönümü nedeniyle Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, Kurum Öğretmen ve Usta Öğreticileri ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde El-Bab Gazimiz Ömer KAYHAN ı ağırladı. Düzenlenen söyleşide Ömer KAYHAN, aziz vatanımızın bölünmez bir bütün olduğu, Türkiye Cumhuriyeti nin çok büyük bir devlet olduğunu belirtti.6 Eylül Akhisar ın kurtuluş günü münasebetiyle ülkemiz için canını tereddüt etmeden veren şehitlerimiz ve gazilerimizi şükranla andığını belirtti.

         Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ERDEM, ?Peygamberimiz Hz Muhammed in vatan sevgisi imandandır sözüyle hareket ederek, Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için canını feda eden şehitlerimizin bize bıraktığı kutsal emanetlere hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki gün birlik günü daha çok çalışma günüdür. Ve yine çok iyi biliyoruz ki; milletimiz ve ülkemiz insanlığın kilit taşı ve son kalesidir. Vatanımızı canımızdan aziz bilip korumaya devam edeceğiz.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü  olmak üzere İnönü, Sakarya ,Çanakkale ,Büyük Taarruz ve 15 Temmuz, El-Bab, Afrin ,Zeytindalı ,Pençe Harekatında can veren,  aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle ve şükranla, kutlu vatan topraklarında huzur içinde yatan ve bizim varlık ve yaşama nedenimiz olarak kendini feda eden o meçhul kahramanların aziz hatıralarını hürmet ve hayranlıkla , zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat ve vücut bulmamızı sağlayan kahraman Mehmetçikleri bir kez daha minnetle, şükranla anıyorum. Cenab-ı Allah´tan rahmet diliyorum.

Ruhları şad olsun.

El-Bab da yaralanan kahraman gazimiz Ömer KAYHAN ile gerçekleştirilen söyleşi sonunda kendisine Süleyman ERDEM tarafından plaket ve Türk Bayrağı, Okul Aile Birliği Başkanı tarafından da çiçek hediye edildi.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”