VURAL, TAKIMI DEĞERLENDİRDİ

VURAL, TAKIMI DEĞERLENDİRDİ

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde karşılaştıkları Fatih Karagümrük maçını basın mensupları ile bir araya gelerek Yılmaz Atabarut Tesislerinde değerlendirdi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde karşılaştıkları Fatih Karagümrük maçını basın mensupları ile bir araya gelerek Yılmaz Atabarut Tesislerinde değerlendirdi. Karşılaşmanın değerlendirmesinden önce takımın sağlık durumu hakkında kulüp fizyoterapisti Muharrem Sönmez konuştu. Maçta oluşan ekstra sakatlığın oluşmadığından bahseden Sönmez, maçtan önce kaleci Milan Lukac´ın bel ağrısı sebebiyle rahatsız olduğunu söyledi. Taha ve Hasan Ali´nin takım ile antrenmana çıktığını belirten Sönmez, Ergin Keleş´in ufak bir rahatsızlığını olduğunu dile getirdi.
Kart cezalısı oyuncusunun olmadığını dile getirerek konuşmasına başlayan deneyimli teknik adam Vural, takım olarak oynamayı düşündüklerini söyledi. Düşündüğümüz tarzda gelişmedi olaylar diyen Vural; ?Pozitif oynadığımız maçta sıkıntı içine girdik. Pozisyon dönüşünde sayıca fazla olmamıza rağmen bir dikkatsizlik, bir adam bölüşümünde yanlış işte kalemizde gol gördük.
?12 Tane Net Pozisyon Var?
12 tane net pozisyon var ve bunları değerlendirememiş oluyorsunuz. Hızlı atak yaptılar. Saçma sapan iki golle maçı kaybettik. Buna üzülüyorum. Taraftara saygı duyuyorum. Takım sonuç olarak taraftarın. Hocalar değişiyor, yönetim değişiyor ama taraftar değişmiyor. Onlardan bir tek ricam futbol oyununun 90 dakika olduğunu ve oyunu değerlendirsinler. Anadolu takımında oyuncularıma şunu derim. ? Çocuklar sabırlı olun. Onlar dönerler yine bizim taraftarımız olurlar.´ Oyuncuların insan olduğunu unutmayın sizin güzel davranışlarınıza ihtiyacı oluyor. Şimdi yeni baştan bir şey yapılmaya çalışılıyor bu konuda taraftarımızın desteği çok önemli.
gelecek hafta karşımızda Giresunspor var. Ve takımı çok iyi tanıyoruz. 28 puandalar kurulu kadrosunda sanki rotasyona gidilmiş gibi. Rakibe bakıldığında önemli oyuncularını kaybettiler, oynamayacaklar. Adriano, Bekir,Numan, Lander.
?Oynadığımız Oyunun Üstüne Koyduğumuzu Düşünüyorum?
Biz de biliyoruz ki 11 tane final maçı oynayacağız. Giresunspor´un bu haftaki aldığı sonuç bizim için avantaj oldu. Oynadığımız oyunun üstüne koyduğumuzu düşünüyorum. Oynanan dört maçta alınan puan 4, sıkıntımız bu. Diğer pencereden baktığımızda oyunculara uygulamaya çalıştığımız oyun gelecek için umut verici. Oyunsal anlamda sıkıntımız yok puansal anlamda sıkıntı var. Çalışma şevkimiz kırılmış değil. Taraftarımıza çağrımız gelsinler o kalabalığın verdiği moralle onlara yakışan bir oyun sergilemek mümkün olsun.
?Sonucun Dışında Sıkıntımız Yok?
Haftalık programımıza bakıldığında da Eskişehir´e Perşembe günü gideceğiz. Osmanlıspor maçından sonra Adana´ya da Perşembe günü gideceğiz.
Sonucun dışında sıkıntımız yok. Başkanımız maçtan sonra aradı sonucun üzdüğünü ama oyunun mutlu ettiğini söyledi. Doğru yolda olduğumuzu görüyorum iş sonuca kaldı burada. O beklenen sonucu da alabiliriz çünkü bu potansiyelimiz var. Topa hakimiyet sizde her şeyi doğru yapmışsınız o top içeri girmiyor. Topun içeri girmemesi sıkıntısını da çözeceğiz.
?Lige Çıkmak Adına Bu Takım Yeterli Potansiyele Sahiptir?
Gelecek için hiç karamsar olmalarına gerek yok. Lige çıkmak adına bu takım yeterli potansiyele sahiptir.
Yaş ile ilgili sıkıntımız yok. Bu konuda pozitif hayal kırıklığım oldu. Oyununu oynayan oynamadığında suratını asmayan bir yer burası.
?Ligde Bu Kadar Koşan Takım Yok?
118 km koşmuşuz maçta. Ligde bu kadar koşan takım yok. Genç oyunculardan daha fazla koşulmuş. Yaşlılık hepimizin çekincesi çalışmayı koşmayı etkiler mi? Böyle bir şey yok inanın daha fazla çalışıyorlar.
Böyle bir grupla çalıştığım için çok mutluyum. Çok yardımcı oluyorlar ve bize güveniyorlar, onlara adaletsiz yapmayacağımıza oynayanın forma alacağını biliyorlar. ?dedi.       

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP