GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

YAŞLILAR UNUTULMADI

YAŞLILAR UNUTULMADI

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğünce 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle Tahir Ün Caddesi Kaymakamlık önünde el sanatları sergisi açılarak lokma hayrı yapıldı.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğünce 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle Tahir Ün Caddesi Kaymakamlık önünde el sanatları sergisi açılarak  lokma hayrı yapıldı. Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğünce 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle huzurevi personeli ve el sanatları eğitmeni Ümit Ağarlı önderliğinde huzurevi sakinlerinin el emeği göz nuru el sanatları sergisi de açıldı. Huzurevi Müdürü Suudi Arslan,  ?Kurumumuzda kalan yaşlılarımızın yani ben onlara yaşlı demiyorum  onlar yaşlı delikanlılarımızın el emekleri göz nuru olarak eğitmenimiz  Ümit Ağarlı  himayesinde ürettikleri el ürünlerini burada  1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle burada sergiliyoruz ve lokma hayrımızı da yapıyoruz. Başta eğitmenimiz Ümit Ağarlı olmak üzere emeği geçen huzurevi sakinlerimize teşekkür ederiz. Yaptığımız lokma hayrımızı da Allah kabul etsin.? dedi. Huzurevi el sanatları  eğitmeni Ümit Ağarlı, ?1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle birlik ve beraberlik içerisinde kısa bir sürede hazırladığımız  ürünlerimizi burada sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Huzurevi sakinlerimiz başarılı bir şekilde kısa sürede böyle güzel eserler sergilediler. 1 Ekim Yaşlılar Günü nedeniyle bu etkinliğin hazırlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta kurum müdürümüz Suudi Arslan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.? dedi. Huzurevi müdürlüğünce hazırlanan etkinlikte vatandaşlara huzurevi personeli tarafından bilgilendirme broşürü verildi. Etkinliğe Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanı Ruhan Tatlıdil de huzurevince hazırlanan sergiyi gezerek sergide emeği geçenlere teşekkür ederek yaşlıların yaşlılar gününü kutladı ve  karanfil  takdim etti.

 AKHİSAR HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARİHÇESİ

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü binası Karkas İnşaatı Özcan Namlısoy Vakfı tarafından yapılmış olup Akhisar Belediyesi tarafından tamamlanarak 1988 yılında hizmete açılmıştır. 1997 yılında yapılan bir protokol ile Sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumuna devredilmiştir. 2010 Yılında Huzurevi ek binası tamamlanmıştır, Tek bir bina halinde hâlihazırda kuruluşta 45 Özel bakım (Rehabilitasyon), 40 Huzurevi yaşlısı, olmak üzere 85 kapasiteli olup, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Başkanlığına bağlı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


YEŞİL GÜBRELEME ÇİFTÇİ VE DOĞA DOSTU

ATLI TERAPİ VE REHABİLİTASYON PROJESİ ÖZEL ÇOCUKLARDAN TAM NOT ALDI

CHP İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”