Tarım ve hayvancılık

Tarım ve hayvancılık Haberleri

YILLIK DEĞERLENDİRME VE PLANLAMA TOPLANTISI

YILLIK DEĞERLENDİRME VE PLANLAMA TOPLANTISI

2023 Yılı Değerlendirme Ve 2024 Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği, 2024 yılı faaliyetlerinin planlamasının yapıldığı “Yıllık Değerlendirme ve Planlama Toplantısı” 18.01.2024 tarihinde gerçekleştirildi. 

İl Müdürü Metin Öztürk’ün başkanlık ettiği toplantıya; İl Müdür Yardımcıları Mustafa Gündoğar, Serdar Mersinli, Ali Gök, Şube Müdürleri ile 17 İlçe Müdürü katıldı.

Toplantıda, 2022 yılında yapılan çalışmalar, İlin bitkisel üretim, gıda ve hayvancılık alanındaki genel durumu, tarımsal yenilikler, çiftçi sorunları ve çözümleri konularında değerlendirmelerde bulunuldu. 

İl Müdürü Metin Öztürk, yoğun ve tempolu geçen bir yılı geride bıraktıklarını, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak 2023 yılında sektörün tüm paydaşlarıyla birlikte dayanışma ve kararlılıkla başarılı bir yol kat ettiklerini kaydetti. Manisa'nın girişimci, emektar, vefakâr, çalışkan üreticileriyle bir arada bulunmaktan, onlarla birlikte projeler gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Metin Öztürk, 2024 yılında da Türkiye tarımının gücüne güç katmaya gururla devam edeceklerini söyledi.

Şube Müdürlerinin sunumları, kurumun personel dağılımı, Manisa’nın bitkisel üretim, gıda ve hayvancılıktaki güncel durumu, hazırlanan ve devam eden projeler, gıda denetimleri, Bakanlıkça gerçekleştirilen desteklemelerin rakamsal durumu gibi konular ile devam eden toplantı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ve çözüm önerilerinin karara bağlanması ile sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL MÜDÜRÜ ÖZTÜRK; “GELİŞEN TEKNOLOJİNİN TÜM İMKÂNLARI İLE SAHADAYIZ”

ÇİFTÇİLER DOMATES GÜVESİNE DİKKAT

İLÇE TARIM TEKNİK EKİBİ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BAĞLARDA OLUŞAN ZİRAİ DON ZARARI KONTROLLERİ DEVAM EDİYOR

İLÇE TARIM BUĞDAY KONTROLLERİNE DEVAM EDİYOR

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

KIRSAL KALKINMA YATIRIM DESTEĞİNE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR