YILMAZ VURAL´IN AKHİSARSPOR´A GELİŞ SERÜVENİ

YILMAZ VURAL´IN AKHİSARSPOR´A GELİŞ SERÜVENİ

Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ve antrenör ekip arkadaşları Cemal Tosun ile Mehmet Demirtaş, sosyal medya sitesinde paylaştıkları video ile Akhisarspor´a geliş serüvenlerini, ilk faaliyetlerini takipçileriyle paylaştılar.

Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ve antrenör ekip arkadaşları Cemal Tosun ile Mehmet Demirtaş, sosyal medya sitesinde paylaştıkları video ile Akhisarspor´a geliş serüvenlerini, ilk faaliyetlerini takipçileriyle paylaştılar. 28 Ocak günü Akhisarspor As Başkanı Ali Kuloğlu´yla yaptığı telefon görüşmesi sonucu anlaşmaya vardıklarını söyleyen Vural ?Akhisarspor´un Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdıklarını ve bizle anlaşmak istediklerini dile getirdiler. Yaptığımız uzun sohbet sonrası anlaşmaya vardık, ben ve ekibim kısa sürede toplanıp yola koyulduk. Cemal İzmir´den, Barış Eskişehir´den ve diğer 4 arkadaşımla beraber bende İstanbul´da buluştuk ve Akhisar´a geldik. Yönetim kuruluyla yaptığımız görüşmede antrenman saatinin öğleden sonraya alınmasını istedik ve Akhisar´a geldiğimizde Akhisarspor Kulüp Başkanı Fatih Karabulut, As Başkan Ali Kuloğlu ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Fatih Karabulut´un ofisinde sezon sonuna kadar olan anlaşmamızın imzalarını attık. Direkt çalışmalara başladık. 6. sıradaydık o zamanlar ama üst sıradakilerle puan farkımız çift haneliydi. Son 6 karşılaşmada hiç gol atamamış bir takım vardı karşımızda. Geriye 15 karşılaşma kalmıştı ve ?Böyle bir takıma gözü kapalı nasıl geldiniz?´ soruları soruldu bizlere. Biz ise şöyle düşünüyoruz; buraya gelmeden Barış´ı analiz hocamızı aradık ve bize Akhisarspor´un tüm analizini yapmasını istedik. Yani öyle iyi hazırlandık ki bu kısa sürede. Hem takımı da tanıyoruz. Beraber çalışmışız çoğu oyuncuyla, rakip olmuşuz ama dışardan baktığın gibi de olmuyor tabi.

NEGATİF YILMAZ VURAL İMAJI ÇİZİLİYOR

Bu güne kadar gittiğimiz her takımda öyle negatif bir Yılmaz Vural imajı çiziliyor ki, karşımızda gergin bir grup görüyoruz. Kafasında soru işareti olan Yönetici ekibiyle karşılaşıyoruz. Şuan tüm sorunları çözdük tabi.  Tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdık.

YILLARDIR BU İŞTEYİZ

Medyası, yönetici grubu, oyuncusu komple uyum içerisinde bir arada çalışan bir takım daha önceden görmedik. Müthiş bir ekip çalışması ve doğru tespitler yapıldı. 6 maç gol atamamış bir takım yerini her maç gol atıp, seri galibiyetler alan bir takım haline geldi. Her şey planlı ve programlı yapıldı.? dedi.

AYAĞININ TOZUYLA ANTRENMANA ÇIKTI

Akhisarspor´la anlaşmaya varan Yılmaz Vural´ın ilk işi takımla antrenmana çıkmak oldu. Hedefimiz Süper Lig diyen Vural tüm futbolcuların karşılaşmalarda yer almasını istediğini her fırsatta dile getirmişti. Bunun da sebebi oyuncuları sahada görüp kemik kadroyu oluşturabilmekti. Oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda ise antrenman sırasında kendinizi bize kanıtlayın ki forma sizin olsun diyaloğu da hafızalardan hala silinmedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP