DUTLULU´YA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

 DUTLULU´YA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Yatağan ve Sünnetçiler Mahallelerini ziyaret etti. Yüzlerce vatandaş Dutlulu´yu ayakta alkışladı.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Yatağan ve Sünnetçiler Mahallelerini ziyaret etti. Yüzlerce vatandaş Dutlulu´yu ayakta alkışladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu Yatağan ve Sünnetçiler´de yüzlerce kişi karşıladı. Karşılama adeta mitinge dönüştü. Davul ve zurna eşliğinde mahallelere giren Dutlulu´ya ilgi yoğundu. Havai fişeklerin atıldığı buluşmada mahalle sakinleri 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´ya oy atacaklarına söz verdiler. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu ve CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli´nin de katıldığı ziyarette konuşan Dutlulu, ?Akhisarlılar artık hak ettikleri hizmetlere bizim yönetimimizde kavuşacak? dedi.

Akhisar´ın kırsal mahallelerinden de kendisine büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Besim Dutlulu, 31 Mart yerel seçimlerinde kırsal mahallelerden destek istediğini dile getirdi.

?Siyaset için değil Akhisar´a hizmet için geliyorum´ diyerek sözlerine başlayan Dutlulu, siyasi parti ayrımı yapmadan tüm Akhisar´ın Belediye Başkanı olacağına söz verdi. Görkemli karşılama için tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Bu akşam bizi yüzlerce kadını genci yaşlısı vatandaşımız, havai fişekler, davullar ve zurnalar eşliğinde o kadar coşkulu karşıladınız ki tüylerim diken diken oldu. Sizlerin desteğiyle daha yaşanabilir bir Akhisar´ı gerçekleştirebileceğimize inancım sonsuz. Bizim işimiz siyaset olmayacak, bizim işimiz hizmet olacak. Akhisar halkı çalışana destek verir. Biz çok çalışacağımıza söz veriyoruz. 1 Nisan´da Akhisar´da hep birlikte yeni bir yönetimi hayata geçireceğiz. Mart´ın sonu tüm Akhisarlılar için bahar olacak.?


Haber Kaynak : haber merkezi