EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Akhisar’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çelenk sunma ve kutlama töreni düzenlendi.

Kutlamalar kapsamında 24 Kasım Cuma günü sabah saat 09.30’da Milli Egemenlik Meydanında çelenk sunma töreni düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunmasıyla çelenk sunma töreni sona erdi.

Akabinde Akhisar Belediyesi Park İçi Kültür Salonu’nda sunuculuğunu Zeynep Gülin Öngör Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin yaptığı Kutlama Törenine geçildi. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan kutlama töreni, emekli öğretmen Adnan Efe’nin yaptığı konuşma ile devam etti. Öğretmenliğin ömür boyunca sürdüğüne ve kutsal bir meslek olduğuna değindiği konuşmasının ardından sözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem aldı.

Günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem yaptı.

Akabinde İlçe Milli Eğitimce düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin, yıl içerisinde emekli olan eğitim çalışanlarına Hizmet Şeref Belgesi’nin verilmesi ile program sürdü.

Ödül ve belge tesliminin ardından sözü alan İlçe Kaymakamı Murat Kütük öğretmenlik mesleğinden ve geçmiş yıllarda eğitmen arkadaşının başına gelen bir olaydan bahsederek konuşmasını noktaladı.

Adaylığı kaldırılan 3 öğretmenin yemin töreni ile devam eden kutlama töreni Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı “Tahta Bavuldaki Ninni” adlı müzikli tiyatro gösterisiyle noktalandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ