“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” İLKESİ KAPSAMINDA ÖZEL DENETİM

 “ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” İLKESİ KAPSAMINDA ÖZEL DENETİM

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde, “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” ilkesi çerçevesinde yaya ve okul geçitlerinde özel denetimler gerçekleştirildi.

İl genelinde yapılan uygulama kapsamında, (34) ilköğretim okulu önünde okul ve yaya geçidi denetimleri yapıldı. Denetimlerde, öğrenciler ile diğer yayalara karayolunda karşıdan karşıya geçerken mutlaka okul veya yaya geçitlerini kullanmaları gerektiği hatırlatıldı.

Ayrıca sürücülere de okul ve yaya geçitlerine yaklaşırken mutlaka yavaşlamaları ve geçitte bulunan yayalara geçiş hakkı vermeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, karayollarının en savunmasız kullanıcıları olan yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla okul ve yaya geçitlerindeki denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN HİLALİYE AKADEMİ ÇOCUK KUR’AN KURSUNA ZİYARET

“ATIK MALZEMELERDEN VE DOĞADAN SANATA DÖNÜŞÜM”

HSK BAŞMÜFETTİŞİ VE BAŞSAVCI’DAN KAYMAKAM CAN’A ZİYARET

FERDİ DEREN İLE BERBER KOLTUĞU SOHBETLERİ’NİN KONUĞU ADEM DURAN

AKHİSAR BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISININ İKİNCİ OTURUMU YAPILDI

PAŞA CAMİİ RESTORASYONU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI