AK PARTİ GÖLMARMARA İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI

AK PARTİ GÖLMARMARA İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA YAPILDI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in olurlarıyla AK Parti Gölmarmara İlçe Başkanı olarak atandım.

Bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Manisa Milletvekillerimize, MKYK üyelerimize ve koordinatör vekillerimize en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerinin gösterdiği güven ve destek, bizleri daha fazla azimli çalışmaya ve Gölmarmara ilçemizi daha ileriye taşımaya teşvik etmiştir.

İlçemizi daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için kuracağımız ekibimiz ile birlikte kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcı bir anlayışla tüm enerjimizi seferber edeceğiz. Gölmarmara'nın gelişimine katkıda bulunmak ve Gölmarmara’yı daha ileriye taşımak amacıyla, iki dönem boyunca başarılı belediye başkanlığı yapan Kamil Öz ile birlikte çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum.

Gölmarmara Belediyesi’ni yeniden kazanmak ve ilçemizde tekrar AK Parti bayrağını dalgalandırmak için kararlılıkla çalışacağız. Manisa’da AK Parti’mizin daha ileriye gitmesi için çaba sarf eden İl Başkanımız Salih Hızlı ve yönetimine, bugüne kadar AK Parti Gölmarmara İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş olan tüm ilçe başkanlarıma ve yöneticilerimize, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve yönetimlerine, AK Parti bayrağının dalgalanması için gösterdikleri üstün çaba ve gayretleri için teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde, diklenmeden dik durarak AK Parti’mizi daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız.


Haber Kaynak : haber merkezi