AK PARTİLİ ŞENER; “SİYASİ NEDENLERLE İŞÇİLERİ ÇIKARMAK, HALKI CEZALANDIRMAKTIR”

AK PARTİLİ ŞENER; “SİYASİ NEDENLERLE İŞÇİLERİ ÇIKARMAK, HALKI CEZALANDIRMAKTIR”

Ak Partili Şener; “Siyasi Nedenlerle İşçileri Çıkarmak, Halkı Cezalandırmaktır”

AK Parti Manisa Tanıtım ve Medya Başkanı Emre Şener, 1 Nisan seçimleri sonrasında, AK Parti ve MHP’den, CHP’ye geçen belediyelerde iddiasına göre çalışan teknik personellerin işten çıkarılmasının ve yerlerinin değiştirilmesi hususunu değerlendirdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerinin, ‘İşin ehline verilmesi gerektiği’ şiarıyla yapılması ve yapılanın yanlış olduğunu, bundan da dönülmesi gerektiğini ifade eden Şener, “Siyasi görüşleri sizinle aynı olmayan insanlara duyulan kin ve nefretin bedelini, maalesef ki çöpleri toplanmayan, suları akmayan ve temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan tüm vatandaşlarımız ödemektedir.” dedi.

Şener, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; “Belediyelerde çalışan işinin uzmanı teknik personelin, siyasi sebeplerle başka bir yere sürgüne gönderilmesi veya işten çıkarılması, sadece o kişiyi değil, aynı zamanda o bölgede yaşayan ve hizmetlerden mahrum kalan tüm vatandaşları cezalandırmak anlamına gelir. Siyasi görüşleri sizinle aynı olmayan insanlara duyulan kin ve nefretin bedelini, maalesef ki çöpleri toplanmayan, suları akmayan ve temel belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan tüm vatandaşlarımız ödemektedir. Başta Büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerine açık çağrımızdır: Siyasi görüşüne bakmaksızın belediye personellerini cezalandırmaktan vazgeçip “İşin ehline verilmesi” şiarıyla yanlıştan dönmeleri Manisamız için hayırlı olanıdır.”


Haber Kaynak : haber merkezi


BAKIRLIOĞLU; “BU GİDİŞLE ZEYTİN DE DOMATES GİBİ DALINDA KALACAK!”

BAKIRLIOĞLU, KARŞILIKSIZ ÇEKTEKİ ARTIŞA DİKKATİ ÇEKTİ

AK PARTİLİ ŞENER; “SİYASİ NEDENLERLE İŞÇİLERİ ÇIKARMAK, HALKI CEZALANDIRMAKTIR”

BAKIRLOĞLU; “EMEKLİYE 25 YÜZDE 25 ZAM YAPILIYOR EL İNSAF”

BAKIRLIOĞLU TÜİK’Lİ YETKİLİLERE SESLENDİ: “O SATICIYI İHBAR EDİN!”

YENİŞEHİRLİOĞLU SOKAK KÖPEKLERİ SORUNUNA İLİŞKİN RAPORU CUMHURBAŞKANINA SUNDU

AYDEMİR’DEN BAŞKAN DUTLULU’YA ZİYARET