AKHİSAR BASKET DURDURULAMIYOR

AKHİSAR BASKET DURDURULAMIYOR

Türkiye Basketbol Ligi 8. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, deplasmana gelen Merkezefenfi BLD´yi 90-79 mağlup ederek galibiyet serisini bozmadan devam etti.

Türkiye Basketbol Ligi 8. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, deplasmana gelen Merkezefenfi BLD´yi 90-79 mağlup ederek galibiyet serisini bozmadan devam etti. Art arda üç karşılaşmadan da galip ayrılan yeşil-siyahlı ekip, mücadele boyunca sıkı defans yapıp hızlı oyun sergileyerek, rakibini oyunlarla boşa düşürdü. İlk yarı her iki takım içinde son derece çekişmeli ve sert geçerken birinci periyoda 25-23 önde giren taraf ev sahibi Akhisar Basket oldu. Akigolar ikinci periyodda Merkezefendi´ye sayı üstünlüğü elde edemedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 44-44 berabere sonuçlandı. İkinci yarının ilk çeyreğinde 67-57´lik skorla sayı farkını 10´a çıkaran Akhisar Basket, son çeyrekte de rakibine fırsat tanımadı ve galibiyet serisini bozmadan bir yenisini daha Merkezefendi BLD´yi 90-79 geçerek elde etti.

Akhisar Basket karşılaşmaya Erdem İlter, Merthan Mutlu, Hazer Avcı, Vytenıs Cızauskas ilk beşlisiyle çıktı.

Merkezefendi BLD´nin ilk beşlisi de Adolphus Jordan, Erkin Şenel, Ümit Sonkol, Soner Şentürk´tü.

Karşılaşmanın Akhisar Basket adına en skorer ismi, 18 sayıyla Vytenıs Cızauskas oldu. Merkezefendi BLD´nin en skorer isminde 20 sayıyla Ümit Sonkol yer aldı.

KARŞILAŞMADA AKILDA KALANLAR

Mücadele her iki takımında galibiyeti çok istemesinden kaynaklı sert, ve hızlı geçti, bunun sonucunda iki takımında istemeden de olsa sık sık faul(fouls) yapmasına sebep oldu. İkinci yarı fotadaki kırılmadan dolayı karşılaşma biraz geç başladı, ev sahibi Akhisar Basket´in fotosunda meydana gelen kırılma kaynak yapılmasıyla düzeldi ve mücadele tüm hızıyla devam etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´nun Ramis Köfte sahibi Birtan Taşkınlar´a Akhisar Basketbol Takımı Başkanı Alper Ayan tarafından verilen ?Akhisar Basketboluna yapmış olduğunuz  katkılardan dolayı teşekkür ederiz.? yazan plaketi takdim etmesi karşılaşmadaki unutulmaz anlardan olarak hafızalarda kaldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET