AKHİSAR POTADA SAÇ YOLDURDU

AKHİSAR POTADA SAÇ YOLDURDU

Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, Samsunspor´u konuk etti ve 86-73´lük skorla rakibini geride bırakmayı başardı.

Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta karşılaşmasında Akhisar Basket, Samsunspor´u konuk etti ve 86-73´lük skorla rakibini geride bırakmayı başardı. Akhisar Belediyesi Spor Salonu´nda oynanan mücadeleye yeşil siyahlı ekip hızlı başladı ve ilk periyodu 22-19 önde kapattı. İkinci periyotta Samsunspor sayı farkının artmaması için çabalasa da 39-32´lik skorla üçüncü çeyreğe girdi. Tüm periyotlarda sıkı defans ve hızlı atak oyunuyla rakibine zor anlar yaşatan Akhisar Belediye Basketbol Takımı üçüncü çeyrekte 63-51´lik skorla sayı farkını 12´ye çıkardı. Samsunspor karşılaşma boyunca Akhisar Basket´in defansını aşamadığından 3 sayılık atışlarla skordaki dengeyi korumaya çalıştı, nitekim konuk ekip 4. periyota hızlı giriş yapmasına rağmen aradaki sayı farkını eritemedi ve 86-74´lük skorla 6. haftada yüzü gülen taraf Akhisar Belediyesi Basketbol takımı oldu. Karşılaşmanın Akhisar Basket adına en skorer ismi 20 sayıyla Vytenis Cizauskas oldu. Takım galibiyetlerini twitter resmi hesabından #kadınaşiddetesıfırtolerans etiketiyle yaptığı paylaşım ve salonda açtığı pankart ile ?Her başarının arkasında olan kadınlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz.?dediler.

Akhisar Basketbol takımı ilk beşlisi; Erdem-Cizauskas-Merthan-Hazer-Seawright

Samsunspor ilk beşlisi; Çağdaş-Onur-Delas-Oğuzhan-Samadrziski

#EnYeşilEnSiyah YARIŞMASININ SONUCU HENÜZ AÇIKLAMADI

Akhisar Belediye´si Basketbol takımı ?Cumartesi günü salona gel, takımını desteklerken çektiğin en güzel kareyi #EnYeşilEnSiyah etiketi ile paylaş, isminin yazılı olduğu 3 zeytin formadan biri senin olsun!!?  diyerek başlattığı forma ödüllü fotoğraf yarışmasının sonuçları da henüz açıklanmadı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


19 MAYIS SPORTİF ETKİNLİKLERİ KROS YARIŞMALARI YAPILDI

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE 19 MAYIS KUTLAMALARI BAŞLADI

AKHİSAR GALATASARAY TARAFTARLAR DERNEĞİ’NDE BÜLENT D. ORAL DÖNEMİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR ORYANTİRİNG TAKIMINDAN İKİ TÜRKİYE KUPASI

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI