AKHİSAR İLÇE MÜDÜRÜ AHMET KILIÇ’A VEDA YEMEĞİ

AKHİSAR İLÇE MÜDÜRÜ AHMET KILIÇ’A VEDA YEMEĞİ

Geçtiğimiz aylarda Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak yürüttüğü görevinden Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atanan Ahmet Kılıç onuruna, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen programa Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Görev süresi boyunca gösterdiği gayret, özveri ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Ahmet Kılıç’a teşekkür eden İl Müdürü Metin Öztürk, yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi. Programda tüm kurum amirleri de iyi dilek ve temennilerini paylaşarak Kılıç’a yeni görevinde başarılar diledi.

Gece sonunda, İl Müdürü Öztürk tarafından Ahmet Kılıç’a plaket takdim edildi. Veda konuşmasında birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Kılıç, tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ederek duygusal anlar yaşattı.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MÜCAHİT ARINÇ’TAN DUTLULU’YA İLK MESAJ

MANİSA'NIN YENİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU OLDU

BAŞKAN ZEYREK’İN AZİZ HATIRASINA LOKMA HAYRI DÜZENLENDİ

ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI İHTİSAS OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

AKHİSAR İLÇE MÜDÜRÜ AHMET KILIÇ’A VEDA YEMEĞİ

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ 2 TUTUKLAMA

AK PARTİ MANİSA GENÇLİK KOLLARI’NDAN BAŞKAN ZEYREK’İN KABRİNE ANLAMLI ZİYARET