"AKHİSAR MYO, ÖĞRENCİLERİNİ TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİNE TEŞVİK EDİYOR"

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayi Araştırma Projeleri Destek Programları yoluyla lisans ve ön lisans öğrencilerinin projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik

edilmesine ve proje hazırlama becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayi Araştırma Projeleri Destek Programları yoluyla lisans ve ön lisans öğrencilerinin projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmesine ve proje hazırlama becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.
Meslek Yüksekokulumuzda “Akhisar Yöresinde Yetişen Ateş Dikeni (Pyracantha coccinea) Meyvesindeki Toplam Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasite Üzerine Çözücü ve Ekstraksiyon Tekniği Etkisinin İncelenmesi” ve “Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Akhisar Yöresinde Yetişen Kanser Otu (Yapışkan Andız Otu)’ nun Antioksidan Aktivite Kapasitesi Üzerine Etkileri” konulu projeleri ile 2023 yılında destek programından faydalanmıştır. 2024 yılında da öğrencilerimizin destek programlarından yararlanması ve danışman öğretim elemanları ile akademik çalışmalar yapabilmesi amacıyla konferans gerçekleştirildi.
Akademik personel ve öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen konferans Akhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Kamuran AKTAŞ tarafından sunumu gerçekleştiren Öğr.Gör.Dr. Muammer TEPE’ye teşekkür belgesini vermesiyle tamamlandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR'DA BAYRAK TÖRENİ: MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN TEST KİTAPLARI BİZDEN!

"AKHİSAR MYO, ÖĞRENCİLERİNİ TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİNE TEŞVİK EDİYOR"

ÖZEL ÇOCUKLAR PİKNİKTE UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞADILAR

İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR