AKHİSAR PROTOKOLÜNDEN GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARINA ANLAMLI ZİYARET

AKHİSAR PROTOKOLÜNDEN GAZİLER VE ŞEHİT YAKINLARINA ANLAMLI ZİYARET

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Akhisar’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

18 Mart Çarşamba günü saat 11.30’da, Akhisar Kaymakamı Mustafa Can öncülüğünde ilçe protokolü, gaziler ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi.

Program kapsamında heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde, vatan uğruna fedakarlık gösteren şehitler rahmetle anılırken, gazilere duyulan minnet ve şükran duyguları ifade edildi.

Gerçekleştirilen buluşmada, şehit aileleri ve gazilerle sohbet edilerek onların talep ve düşünceleri dinlendi. Ziyaretin, 18 Mart’ın anlam ve önemine uygun olarak birlik, beraberlik ve vefa duygularını pekiştirdiği vurgulandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


ŞOFÖRLER ODASI’NA EMNİYET VE JANDARMADAN ZİYARET

İYİ PARTİ HEYETİ, AKHİSAR ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

“EV KAZALARI VE ALINACAK ÖNLEMLER” SEMİNERİ

KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ SUDAK’TAN KAYMAKAM CAN’A ZİYARET

BAKIRLIOĞLU’NDAN TORBA KANUN ELEŞTİRİSİ

İYİ PARTİ’DEN ATSO’YA ZİYARET

BUĞDAY TARLALARINDA HASTALIK VE ZARARLI DENETİMLER YAPILDI