AKHİSAR PROTOKOLÜNDEN MUHTARLARA ZİYARET

AKHİSAR PROTOKOLÜNDEN MUHTARLARA ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Akhisar Kaymakamı Mustafa Can ve ilçe protokolü, Akhisar Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarların gününü kutladı.

Ziyarete Kaymakam Mustafa Can’ın yanı sıra, ilçe protokolünden çeşitli kurum amirleri ve yetkililer katıldı. Heyet, mahallelerin sorunlarını birebir takip eden ve yerel yönetimlerin sahadaki en önemli temsilcileri olan muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların, vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gördüğünü belirten Kaymakam Can, Muhtarlar Gününü bir kez daha kutladı. 

Ziyarette, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ve dernek üyesi muhtarlar, protokol üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gümüş, muhtarların vatandaşla iç içe, tarafsız ve çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalıştığını vurguladı.

Program sonunda protokol üyeleri, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


“SAĞLIKLI ÇOCUK, SAĞLIKLI GELECEK” PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İLÇE JANDARMA KOMUTANI BAYRAM’DAN AKHİSAR TİCARET ODASI’NA ZİYARET

CHP KADIN KOLLARI BEYOBA MAHALLESİ’NDE KADINLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN KAYSERİLİ, MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN KONUĞU OLDU

KAYMAKAM CAN’DAN ZEYTİN OSB YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT VERİLMEDİ

“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” İLKESİ KAPSAMINDA ÖZEL DENETİM