AKHİSAR ŞEYH İSA ANADOLU LİSESİ MANİSA ŞAMPİYONU

AKHİSAR ŞEYH İSA ANADOLU LİSESİ MANİSA ŞAMPİYONU

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi 27.11.2023 tarihinde Manisa Atatürk Spor Kompleksi sahasında düzenlenen Manisa Okul Sporları Kros Takım yarışmalarında Genç Kızlarda İl Birincisi oldu.

Kız ve Erkek takımları ile yarışmalara katılan Akhisar ŞİAL, Genç Kızlarda İl Birinciliği ve Genç Erkeklerde İl Dördüncülüğünü elde etti. Genç kızlarda İl Birincisi olan takımda Nesibe DURMUŞ 2. ve Cansu ERDEM 4. Oldu. Ayrıca B Ferdi olarak yarışan Arjin Asmin ATABAY 3000 metrede İl 4. Oldu. Genç Erkeklerde ise takım halinde İl dördüncü olan Akhisar ŞİAL’de B ferdi olarak yarışan Mehmet Taha YILMAZ 5000 metrede İl 4.lüğünü elde etti. İl birincisi Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi Genç Kız Kros Takımı Manisa’yı Grup Yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı. Dereceye giren takım ve ferdi sporcuları önce Okul Müdürü Yıldırım BAYIR makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti. 
İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
Şampiyon Okulu makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM ; “Takım sporcularını tebrik ederken emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih TUNÇ ve ŞİAL Müdürü Yıldırım BAYIR’a teşekkür edip disiplinli, sabırlı çalışmalarının sonucu elde edilen bu başarıda şampiyon kızların ailelerine ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.” dedi. 

Şampiyon takımın Beden Eğitimi Öğretmeni  Fatih TUNÇ; “Yıllardan beri sürdürdüğümüz disiplin ve programlı çalışmalarımızın sonucu olarak gelen bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi , Manisa Spor Lisesini yıllardan beri kovalıyorduk nasip bugüne imiş. Büyük özveri ile derslerinin yanında zor bir branş olan Krosa gönül veren kızlarıma, destekçileri ailelerine , her zaman arkamızda olan Okul İdareme ve sponsorlarımız ALPHA GARAGE ,HİLALİYE KOMAGENE ve HATİCE AYMAZ’a teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Şampiyon Genç Kızlar Kros Takımı: CANSU ERDEM – NESİBE DURMUŞ- SEHER MELİSA BOZKURT ve BERCA NAZ ÜZÜM’ den oluşuyor.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ