AKHİSAR'DA 2 FARKLI ADRESE TERÖR OPERASYONU

AKHİSAR

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Akhisar’ın Hürriyet ve Atatürk Mahallelerinde düzenlediği terör operasyonu ile aranması bulunan 2 kişiyi yakalayarak cezaevine teslim etti.

Akhisar Terörle Mücadele ve İstihbarat Büro Amirlikleri tarafından yapılan ortak çalışma neticesinde 14 Şubat günü “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan aranan ve haklarında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariler kıskıvrak yakalandı.

Atatürk ve Hürriyet Mahallesinde yapılan operasyonda aranması bulunan firariler; 1983 doğumlu F.T. ve 1986 doğumlu G.E yakalanıp polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlılar karakoldaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğünden konu üzerine “14.02.2024 günü Akhisar Tem ve İstihbarat Büro Amirlikleri tarafından yapılan ortak operasyonda;

 FETÖ silahlı Terör örgütüne Üye Olma * suçundan ARANAN ve haklarında *6 YIL 10 AY 15 GÜN kesinleşmiş HAPİS CEZASI bulunan FETÖ firarileri;

 F.T(1983 Doğ.) Ve G.E(1986 Doğ) isimli şahıslar Atatürk Mahallesi ve Hürriyet Mahallesindeki iki farklı adrese yapılan operasyonda yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cezaevine teslim edilmiştir.” açıklaması yapıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

ÇIKAN KAVGADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

AKHİSAR JANDARMA HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

YAKALANMASI BULUNAN 70 KİŞİ YAKALANDI

JASAT’TAN EŞ ZAMANLI OPERASYON

JASAT’TAN KUMAR OPERASYONU